За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене на фирма Милениум Дез Контрол в София на адрес ул. ФРАНСОА МИТЕРАН 7 може да е неправилно изписана като Milenium Dez Kontrol v Sofiia na adres ul. FRANSOA MITERAN 7 или Псвехскп Аею Ндхшидв у Ядос, хь ьаиея кв. ОИЬХЯДЬ ПСШЕИЬХ 7 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като мдcонтрол@абв.бг или паcдхшидв@ьфу.фж
Милениум Дез Контрол
Web: https://www.mdcontrol.hit.bg
E-mail:

Държава: България
Град: София
Адрес: ул. ФРАНСОА МИТЕРАН 7
Телефон: 00359877110142
Телефон 2: 00359896765652


Дата на добавяне: 13.01.2010
Дата на актуализация: 07.10.2014

  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  
Оценка: +10

Тази компания бе разгледана: 33603 пъти
Оценка 5 - 33603 прегледа
Категории:

"МИЛЕНИУМ ДЕЗ КОНТРОЛ" ЕООД е лицензирана фирма за борба с вредителите в жилищни, хранителни, обществени, стопански, производствени и търговски обекти.

Качеството на услугите, които предлагаме е гарантирано от високата професионална квалификация на служителите ни и използването на препарати на световно признати производители в тази сфера–  BASF, PelGar, BAYER, I.N.D.I.A., разрешени за употреба от Министерството на здравеопазването.

Фирмата е създадена в отговор на нарастващата нужда от професионален контрол върху числеността на вредителите, в големите и малки населени места.


Адрес
ул. ФРАНСОА МИТЕРАН 7, София
България
Покажи по-голяма карта

Коментари за компанията Милениум Дез Контрол:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката