За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене на фирма НОВА ТРЕЙД ЕООД в Пловдив на адрес П.К. 153 може да е неправилно изписана като NOVA TREJD EOOD v Plovdiv na adres P.K. 153 или ХДУЬ ШИЕЭА ЕДДА у Звдуасу хь ьаиея З.Н. 153 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като инфо@новатраде.бг или сход@хдуьшиьае.фж
НОВА ТРЕЙД ЕООД

„НОВА ТРЕЙД” ЕООД е водеща компания за производство и търговия на безалкохолни напитки. Създадена през 1997- ма година, повече от 10 години фирмата предлага своя изключително богат асортимент на българските и световните пазари. „НОВА ТРЕЙД” ЕООД е член на Асоциацията на Производителите на безалкохолни напитки в България. Признание за качеството на предлаганите продукти е сертифицирането на фирмата по Международните стандарти ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000 и IFS Food. Въведена е и HACCP система за контрол на критичните точки. Сертифициращ и контролиращ орган е Lloyd’s Register Quality Assurance Limited. Въведената и утвърдена Система за управление на качеството гарантира проследимост и контрол на всеки един етап от производствения процес. Изпълнението на изискванията на тези Международни стандарти и качеството на произвежданите и предлагани безалкохолни напитки прави „НОВА ТРЕЙД” ЕООД конкурентноспособен и предпочитан партньор на вътрешния и външен пазар.
НОВА ТРЕЙД ЕООД Снимка 13
„НОВА ТРЕЙД” ЕООД разполага с производствени бази в България в градовете Пазарджик и Съединение и в с. Бачково, община Асеновград. Ръководството на фирмата инвестира непрекъснато в обучението на персонала, като дава възможности за развитие и подкрепя инициативността на служителите си.
 
„НОВА ТРЕЙД” ЕООД разполага със собствен автомобилен парк от товарни и леки коли. Това дава възможност за бърза доставка до всеки един клиент в страната и чужбина.
 
В синхрон с изискванията на пазара компанията инвестира във високотехнологични производствени линни /Sidel- Simonazzi, Франция/. При производството на безалкохолните напитки се използва водороден пероксид за осъществяването на суха студена стерилизация както на PET бутилките, така и на капачките. Към този иновационен метод се насочват само малка част от производителите на безалкохолни напитки, тъй като изисква големи инвестиции и обучение на специалисти. Използваната вода за производство е преминала двойна обратна осмоза. Доставчик на инсталациите е “Prominent”, Германия. Основни преимущества на новата технология са екологично чистите и безвредни безалкохолни напитки, произвеждани от „НОВА ТРЕЙД” ЕООД. Фирмата предоставя напълно безвъзмездно разнообразни рекламни материали на своите клиенти.
 
Споделете с приятели!
 
 Газирани и енергийни напитки - кен
НОВА ТРЕЙД ЕООД Снимка 8
Газирани и енергийни напитки - кен 0,250 л. с асортимент:
Дерби Кола, Дерби Кафе Кола, Pit Energy, Дерби Лимон, Дерби Портокал
 
Газирани и енергийни напитки - кен
 
 Плодови напитки и нектари "Derby Plus"
НОВА ТРЕЙД ЕООД Снимка 3
17% плодова напитка и нектари DERBY PLUS. Произведени по най-нова технология, с отлични вкусови качества, асептично бутилирани в PET опаковки от 0,250 л.; 1 л. и 2 л. Нашата основна цел е да задоволим предпочитанията на потребителите с голямо разнообразие от вкусове. В резултат от търсенето на пазара ние предлагаме плодови напитки DERBY PLUS, произведени и бутилирани по най-модерна и специална технология - студена асептика. Те не съдържат консерванти. Подходящи за консумация във всяка възраст.
 
 
 Газирани безалкохолни напитки DERBY
НОВА ТРЕЙД ЕООД Снимка 7НОВА ТРЕЙД ЕООД Снимка 12
Бутилирани в опаковки от 0,300; 0,500; 2 и 3 литра с изключително богато разнообразие - оранжада, цитронада, ябълка, лимонада, горски плодове, малина, вишна, етър, праскова, кайсия, грейпфрут, спринт, кола, кафе кола, кола с портокал, кола с лимон, тоник, ягода, синя слива, смокиня, круша, дюля.
 
 
 Енергийни напитки PIT ENERGY
НОВА ТРЕЙД ЕООД Снимка 1
PIT ENERGY – енергийна напитка с освежаващ и тонизиращ ефект, с богато съдържание на кофеин /79,2 мг./ и таурин /99 мг./ Стимулира метаболизма, повишава концентрацията и реакциите. Енергийната напитка съдържа изключително здравословна комбинация от витамини - ниацин, витамини С, В6 и В2. Предлага се в бутилки от 0,330 и 2 литра.
 
 
 
 Студен чай DERBY / Студен чай VICTORIA
НОВА ТРЕЙД ЕООД Снимка 11
Студен чай DERBY в опаковки от 0,500л и 2 литра с освежаващите вкусове на лимон, праскова и зелен чай. ICE TEA е произведен по най-модерна, специална технология – студена асептика. Напитката не съдържа консерванти.
 
Студен чай ВИКТОРИЯ в опаковки от 0,250л; 0,500л; 1л и 2 литра с освежаващите вкусове на праскова и лимон. Напитката e произведена по най-модерна технология и не съдържа захар.
 
 
 Негазирани напитки с подсладител VICTORIA
НОВА ТРЕЙД ЕООД Снимка 2
Негазирана безалкохолна напитка с подсладители ВИКТОРИЯ с асортимент: ябълка; вишна; мултивитамин; портокал, портокал-кайсия-маракуя; портокал-манго-мандарина, праскова-кайсия.
 
 
 Плодови напитки и пуншове
НОВА ТРЕЙД ЕООД Снимка 6НОВА ТРЕЙД ЕООД Снимка 9
Плодови напитки и пуншове с търговските марки FRUKTO FRESH, DERBY, VICTORIA, BRISTOL, EXCELLENT в бутилки от 0.500л, 1л; 1.5л; 2л; 3л; 5л; 10л и 11 литра с вкус на портокал, праскова, кайсия, мандарна, екзотик, лимон, касис, ягода, синя слива, вишна, манго.
 
 
 Плодови напитки за деца GRANACHU
НОВА ТРЕЙД ЕООД Снимка 5
Granachu - с вкус на портокал, праскова, кайсия, лимон, горски плодове, ягода, малина, екзотик, вишна - 0,330 л. Безалкохолните напитки Granachu са подходящи за деца, с богато съдържание на витамини А, С и Е.
 
 
 „НОВА ТРЕЙД” ЕООД
Производственият капацитет на „НОВА ТРЕЙД” ЕООД е 60 000 000 литра на месец. Въвеждането на новите технологии в производството и качеството на предлаганите продукти открива неограничени възможности за разрастването на пазарите. Сега „НОВА ТРЕЙД” ЕООД поддържа търговски връзки със страни по целия свят сред които- Австрия, САЩ, Италия, Англия, Германия, Русия, Испания, Словакия, Чехия, Македония, Ангола, Мексико, Франция, Румъния, Алжир, Белгия, Унгария, Гърция, Австралия, Молдова, Кипър, Грузия, Армения, Албания, Израел, Южна Африка, Сенегал, Мозамбик, Косово, Словения, Турция, Кот Д Ивоар, Гвинея Бисау, Луанда- Ангола, Нигерия, Малта, Гана. „Нова Трейд” ЕООД е доставчик на енергийни напитки за Wal-Mart, Латинска Америка. „Нова Трейд” ЕООД е доставчик за търговски вериги като Carrefour, Metro Cash & Carry, Casino, Le Mutant с техни собствени марки.
 
 
 ВЕНДИНГ АВТОМАТИ
 
НОВА ТРЕЙД ЕООД Снимка 10НОВА ТРЕЙД ЕООД Снимка 4
Едно от най-новите предложения към клиентите на „Нова Трейд” са последно поколение хладилни Вендинг автомати за студени напитки. Апаратът отговаря на всички изисквания на ЕС и притежава следните характеристики: енергиен клас АА+, капацитет - 405 бутилки, 5 рафта с 9 колони на ред, функциониране при външна температура до + 32° С, вътрешна температура до + 6° С, възможност за избор до 45 артикула. Автоматът е лесен за обслужване, удобен за използване и с уникален дизайн. Фирмата осигурява безплатен монтаж, инсталиране и поддръжка.
 
 
 
 

Адрес
П.К. 153, Пловдив 4003
България
Покажи по-голяма карта

Коментари за компанията НОВА ТРЕЙД ЕООД:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката