За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене на фирма НОРМА АКТИВ - ЕООД в София на адрес София, Зона Б-5 бл.5 на гърба на вх.Б може да е неправилно изписана като NORMA AKTIV - EOOD v Sofiia na adres Sofiia, Zona B-5 bl.5 na gyrba na vh.B или ХДИПЬ ЬНШСУ - ЕДДА у Ядос, хь ьаиея Ядос,, Юдхь Ф-5 фв.5 хь жщифь хь уг.Ф . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като оффиcе1@нормааcтиве.cом или доосcе1@хдипььcшсуе.cдп
НОРМА АКТИВ - ЕООД
Web: https://www.normaactive.com
E-mail:

Държава: България
Град: София
Адрес: София, Зона Б-5 бл.5 на гърба на вх.Б
Телефон: 0035929817066
Телефон 2: 00359889472026


ДДС номер: 201371494
Дата на добавяне: 14.10.2011
Дата на актуализация: 26.10.2012

  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  
Оценка: +1

Тази компания бе разгледана: 33084 пъти
Оценка 5 - 33084 прегледа
Категории:

 

Норма Актив ЕООД е счетоводна кантора, която е успяла да изгради стабилен екип от специалисти с дългогодишен опит във всички сфери на счетоводното, данъчно и осигурително обслужване.  За фирмата работят трима магистри по счетоводство и контрол, един бакалавър по финанси, магистър по публична администрация, юрист и екип от IT специалисти. 
 
Постарали сме се да покрием всички възможни нужди на всеки бизнес. Предлагаме пълно абонаментно обслужване, еднократни данъчни и счетоводни услуги, консултации, съдействаме при различни регистрации, дерегистрации и ликвидации на фирми.
 
Да поемем счетоводното и данъчно отразяване на бизнеса на клиент е отговорна и сложна работа. За да се справим с тази важна задача трябва да са налице редица фактори. На първо място се запознаваме в детайли с всеки един бизнес, за който ще работим без значение от мащаба му.
 
Изграждането на доверие с клиентите ни е следващата най-важна стъпка. Когато имаме информацията и доверието, вече идва ред на нашите знания, опит и компетентност.
 
Разработваме схема за работа, която най-добре би отговорила на изискванията на конкретния бизнес. Данъчното планиране подпомага реализирането на целите, дава възможност да се предвидят бъдещи приходи и разходи, предотвратява неприятни изненади в края на отчетния период.
Нашите счетоводни съвети могат да Ви спестят много време, пари и нерви. Когато поемаме счетоводното обслужване на наш клиент, ние приемаме неговия бизнес като наш .
 
Своевременното и вярно счетоводяване на стопанските операции, данъчното планиране, осигурителните услуги, консултациите, представителството на бизнеса Ви пред държавната администрация: Национална агенция по приходите, Национален осигурителен институт, Търговски регистър, Комисия за защита на личните данни, Главна инспекция по труда и др. 
 
Ако имате каквито и да е въпроси свързани със счетоводството, данъците или осигуряването, ние сме на разположение.

Адрес
София, Зона Б-5 бл.5 на гърба на вх.Б, София
България
Покажи по-голяма карта

Коментари за компанията НОРМА АКТИВ - ЕООД:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката