За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене на фирма Нестандарт ООД в Кюстендил на адрес ул. Христо Ботев 8 може да е неправилно изписана като Nestandart OOD v Kjustendil na adres ul. Hristo Botev 8 или Хеяшьхаьиш ДДА у Н(яшехасв хь ьаиея кв. Гисяшд Фдшеу 8 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като нестандарт_оод@абв.бг или хеяшьхаьиш_дда@ьфу.фж
Нестандарт ООД
Web: https://www.nestandart-ood.com
E-mail:

Пощенски код: 2500
Държава: България
Град: Кюстендил
Адрес: ул. Христо Ботев 8
Телефон: 00359885164098
Телефон 2: 00359889219954


Дата на добавяне: 24.09.2009
Дата на актуализация: 06.11.2012

  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  
Оценка: +1

Тази компания бе разгледана: 33444 пъти
Оценка 5 - 33444 прегледа
Категории:

 

НЕСТАНДАРТ ООД е основана през 1994 г. и е със седалище в гр. Кюстендил, ул. Христо Ботев № 8. Има собствена база, оборудвана с подходящи машини и съоръжения за дейността, намираща се в с. Слокощица – бивш стопански двор - на 2 км. от гр. Кюстендил. Основната дейност на фирмата е насочена към производство на професинално ресторантско обзавеждане, прахово боядисани метални изделия, метални врати за апартаменти и други изделия според потребностите на клиента. Фирмата произвежда различни видове изделия – маси, мивки, шкафове, стойки, скари, смукатели /аспиратори/, врати и др. За производството им се използват машини, които са универсални. Изделията са изработени, както от неръждаема стомана и тръби, така и от черна ламарина и профили. 
НЕСТАНДАРТ ООД изработва, освен стандартния асортимент и индивидуални поръчки съобразени с потребностите на клиента. Ето защо след утвърждаването си на пазара фирмата се стреми да задоволява потребностите не само на големите клиенти, а разбира се и на по-малките. Имаме удоволствието да представим на българските потребители следния асортиментът: 
- изработване на професионално ресторантско обзавеждане: Неръждаеми маси, мивки, безконтактни мивки, шкафове с плъзгащи врати, отоплителни шкафове, стойки за изделия, неръждаеми скари с тръбни нагреватели, смукатели /аспиратори/, шкафове за дрехи, стелажи, безконтактни мивки с педал, колички за съдове по гастронорма, мазниноуловители, барбекюта на дървени въглища. Изделия изработени от неръждаема стомана и тръби. 
- прахово боядисани метални изделия: Домакински мивки с метални шкафове, шкафове за дрехи, медицински/зъболекарски шкафове и др. Изделия изработени от черна ламарина и профили. 
- метални врати за апартаменти. 
- индивидуални поръчки на клиенти по техни изисквания и чертежи. 
 
Усилията на НЕСТАНДАРТ ООД са насочени към създаване на нестандартни изделия, задоволяващи вкуса на всеки потребител.

Адрес
ул. Христо Ботев 8, Кюстендил 2500
България
Покажи по-голяма карта

Коментари за компанията Нестандарт ООД:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката