За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене на фирма Нодо ООД в София на адрес бул. Самоковско шосе 26 може да е неправилно изписана като Nodo OOD v Sofiia na adres bul. Samokovsko shose 26 или Хдад ДДА у Ядос, хь ьаиея фкв. Яьпдндуянд цдяе 26 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като нодо_интериор@абв.бг или хдад_схшеисди@ьфу.фж
Нодо ООД
Web: https://www.nodo-bg.com
E-mail:

Държава: България
Град: София
Адрес: бул. Самоковско шосе 26
Телефон: 0035929737667
Телефон 2: 00359896888883
Телефон 3: 00359895545419


Дата на добавяне: 12.01.2010
Дата на актуализация: 31.10.2012

  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  
Оценка: 0

Тази компания бе разгледана: 33672 пъти
Оценка 5 - 33672 прегледа
Категории:

     ’’Могъщо дърво ,толкова устойчиво, та да предизвика самото време, символ на вечност....”

Нодо ООД  е търговска фирма,която предлага висококачествена дървесина от екзотични дървесни видове внос от Бразилия-тиково дърво, ИПЕ Лапачо. Специализирана е в областта на подовите настилки-паркет тип дюшеме и облицовки-външни и вътрешни.
За тиковото дърво/лат.Tectona grandis/,казват че е твърдо като камък. То е на около 75-80 години. След отсичането му се подлага на сушене-процес деликатен и до голяма степен определящ бъдещото му поведение. Важно е както продължителността, така и равномерността на проникване на сушащите вълни. След този етап оптималното съдържание на влага е 8-12 %, която  прави възможността за свиване, усукване или счупване минимална. Има прекрасни характеристики: плътност от 960 кг/куб.м до 1100 кг/куб.м и твърдост 5,9 по Бринел.
Поради специфичния климат, който изисква израстването на тика ,той съществува само в някои географски райони в света.На тези места съществуват вековни и непокътнати гори, които обаче са и много трудно достъпни, което прави доставката на материала скъпо струваща и тежка.
Различните видове тикови  дървесини от Азия и Южна Америка са подходящи със своята здравина, устойчивост на влага и атмосферни влияния за:
- Вътрешни декоративни настилки и облицовки;
- Подове на мокри помещения;
- Външни настилки на обществени места и градини на ресторанти;
- Градини, тераси, басейни;
- Крайбрежни алеи и площадки;
- Дървени мостове, потони, трапове на кораби и яхтени ппистанища;
- Обличане на фасади;

Дървеният материал на Нодо ООД ще придаде неповторимо излъчване на Вашият дом или ресторант; собствениците на хотели и офис-помещения ще изненадат своите клиенти и бизнес партньори с различна и завладяваща атмосфера.
Ние предлагаме подходящи решения, съобразени с желанието на клиента. Поемайки ангажимент към клиента чрез нашата работа, ние осигуряваме високо качество, гарантирани срокове за доставка и пълна търговска осведоменост. Доброто обслужване, персонален контакт и вярата на нашите клиенти в професионалното ни отношение са сред приоритетите на фирмата.
Нодо ООД Ви предлага да видите най-доброто като приложение на нашите продукти, а при проявен интерес ще се радваме да се свържете с нас на посочените телефони или с г-н Борислав Гергинов-дизайнер /интериор и екстериор/  0898751693. Не се колебайте да ни потърсите за консултация или просто за съвет.


Адрес
бул. Самоковско шосе 26, София
България
Покажи по-голяма карта

Коментари за компанията Нодо ООД:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката