За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене на фирма ОГНЕНА ХРИЗАНТЕМА - ЕООД в Панагюрище на адрес ул.Магахан 2, п.к.25 може да е неправилно изписана като OGNENA HRIZANTEMA - EOOD v Panagjurishte na adres ul.Magahan 2, p.k.25 или ДЖХЕХЬ ГИСЮЬХШЕПЬ - ЕДДА у Зьхьж(исцше хь ьаиея кв.Пьжьгьх 2, з.н.25 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като иван@огнена-хризантема.еу или суьх@джхехь-гисюьхшепь.ек
ОГНЕНА ХРИЗАНТЕМА - ЕООД
Web: https://www.ognena-hrizantema.com/
E-mail:

Държава: България
Град: Панагюрище
Адрес: ул.Магахан 2, п.к.25
Телефон: 00359887985441
Телефон 2: 00359888554465
Телефон 3: 0035935768867


ДДС номер: 822117074
Дата на добавяне: 07.03.2013
Дата на актуализация: 20.10.2014

  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  
Оценка: 0

Тази компания бе разгледана: 32829 пъти
Оценка 5 - 32829 прегледа

 

“Огнена хризантема” ЕООД извършва проектиране и изпълнение на пробивно-взривни работи на кариери и рудници, специални взривни работи в утежнени условия, взривни работи за изкопи при прокарване на канализации и водопроводи в населени и извън населени места, разрушаване на сгради в жилищни райони, производствени сгради, халета и съоръжения. 
 
 
“Огнена хризантема” ЕООД има удоволствието да Ви предложи услугите си за проектиране, подготовка, организиране и осъществяване на фойерверк шоу за празници и фирмени партита, празненства и фиести на всяко посочено от Вас място. Организира увеселителни фойерверки за рождени дни, юбилейни тържества и други. Фирмата организира и подготвя различни видове празнични украси с балони, трансперанти и други на конферентни зали, зали за провеждане на партита, ресторанти и други. 
 
Фирмата е основана през 1993 година в гр. Панагюрище и е първата частна фирма с редовно заверен държавен лиценз в България. Основният предмет на дейност са пиротехническите ефекти - празнични илюминации /зари/; увеселителни фойерверки за концерти, шоу спектакли и партита; сценична пиротехника за изяви на закрито; специални пироефекти за рекламни и музикални видеоклипове, киното и телевизията; проектиране и изпълняване на взривни работи и специални взривни работи при утежнени условия в населени места и промишлени обекти. 
 
“Огнена хризантема” предлага в зависимост от часа /през деня или вечерно време/ и мястото на тържеството /в зала или на открито/ комбинации от различни видове ефекти на високата и ниската пиротехника, на които ще могат да се насладят възможно най-голям брой зрители.

Адрес
ул.Магахан 2, п.к.25, Панагюрище
България
Покажи по-голяма карта

Коментари за компанията ОГНЕНА ХРИЗАНТЕМА - ЕООД:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката