За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене на фирма ПЛАЖЪТ ЕООД на адрес Несебър може да е неправилно изписана като PLAJYT EOOD na adres Nesebyr или ЗВЬЭЩШ ЕДДА хь ьаиея Хеяефщи . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като сепо@маил.бг или яезд@пьсв.фж
ПЛАЖЪТ ЕООД
Web: https://surfschoolbg.com
E-mail:

Адрес: Несебър
Телефон: 00359888613132


Дата на добавяне: 11.02.2011
Дата на актуализация: 09.05.2012

  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  
Оценка: +3

Тази компания бе разгледана: 34459 пъти
Оценка 5 - 34459 прегледа

Уиндсърф училище Extreme е едно от първите сърф училища у нас. Създадено е преди 15 години на мястото на старото сърф училище на яхт клуб "Академика". Училището се намира в затворен залив между Равда и Несебър - виж карта. Уиндсърф училището разполага с 3 бази, които предоставят различни условия за обучение и се намират в непосредствена близост една до друга.

 
Училището разполага с най-модерното и надеждно оборудване с гарантирано качество от световно известните марки Star Board, RRD, NeilPryde, Gaastra, Tabou, HiFly и други. Желаещите да усвоят тънкостите на уиндсърфинга имат на разположение съвременна база, актуална екипировка и  изключително опитни инструктори.
 
Независимо дали сте начинаещ или искате да подобрите своите умения, уиндсърф училищеExtreme е идеалното място за всички нива. Освен индивидуални обучения, предлагаме и обучения на групи, които са подходящи за детски лагери, тийм билдинги или незабравимо прекарване с приятели.
 
Училището разполага и със специализирана екипировка за деца и организира детски групи за обучение с до 20 деца в група.
 
Това, което е необходимо, за да се научите да карате сърф е да не се страхувате от водата, да сте на възраст между 7 и 77 години и разбира се желание. Гарантираме ви, че ще ви научим да каратесърф за 6 часа!

Адрес
Несебър
Покажи по-голяма карта

Коментари за компанията ПЛАЖЪТ ЕООД:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката