За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене на фирма РЕМОНТ - СЕРВИЗ - ЕООД в Карнобат на адрес ул. „Москва“ 28 може да е неправилно изписана като REMONT - SERVIZ - EOOD v Karnobat na adres ul. „Moskva 28 или ИЕПДХШ - ЯЕИУСЮ - ЕДДА у Ньихдфьш хь ьаиея кв. „Пдянуь 28 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като ремонт_сервиз@маил.бг или иепдхш_яеиусю@пьсв.фж
РЕМОНТ -  СЕРВИЗ - ЕООД
E-mail:

Държава: България
Град: Карнобат
Адрес: ул. „Москва“ 28
Телефон: 00359888994207
Телефон 2: 00359889721781


Дата на добавяне: 14.04.2012
Дата на актуализация: 25.02.2014

  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  
Оценка: +1

Тази компания бе разгледана: 31274 пъти
Оценка 5 - 31274 прегледа

Фирма РЕМОНТ СЕРВИЗ ЕООД се занимава с производство и търговия на селскостопанска техника - култиватори, разрохвачи и валяци. Търговия с резервни части за ССТ - трактори, прикачен инвентар и товарни автомобили. Сервизна дейност за тракори и автомобили
Фирма Ремонт-сервиз Карнобат ЕООД е первоприемник на ремонтен завод "БОЛГАР", който е създаден през месец май 1946 год. През 1990 год. фирма Ремонт Сервиз е създадена с държавно имущество и работеща в стопанската дейност към Министерството на Замеделието и Хранителната промишленост. Предмет на дейност на фирмата е: производство, възтановяване, основен и текущ ремонт на трактори, автомобили, селскостопанска и мелиоративна техника, резервни части, детайли, възли, агрегати, производство на селскостопанска продукция, стоки и услуги за населението, проектоконструкторска, инженерингова, маркетингова и внедрителска дейност, строително-монтажни и транспортни услуги, търговска дейност в страната и чужбина. През годините на своето съществуване фирмата постига все по-добри позиции в ремонта на селскостопанска техника и производство на селскостопански машини. Започва търговия с разнообразие от резервни части, детайли и възли на селскостопански машини. Възможност за обслужване на клиенти до всяка точка на страната. Фирмата развива гъвкава ценова политика спрямо своите клиент. В различните звена работят квалифицирани служители, които се грижат за коректното и бързо обслужване.
Стараем се атрактивните цени и бързото обслужване от обучени служители да направи пазаруването на стоките в удоволствие за нашите клиенти. Благодарение на конкурентните цени, които поддържаме нашите клиенти са от всички краища на страната.
Фирма Ремонт Сервиз ЕООД работи с над 80 доставчика за резервни части, стоки и материали. Фирмената ни политика е съобразена с изискванията на съвременната търговия и ремонт на трактори, гъвкава към условията и изискванията за работа с нашите клиенти. Желанието ни е фирмата да върви към развитие, паралелно със стремежа на страната към европейско качество и стандарт.

Адрес
ул. „Москва“ 28, Карнобат
България
Покажи по-голяма карта

Коментари за компанията РЕМОНТ - СЕРВИЗ - ЕООД:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката