За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски
GUEST HOUSES BG

Търсене на фирма РЗОК Варна в Варна може да е неправилно изписана като RZOK Varna v Varna или ИЮДН Уьихь у Уьихь . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като илиДържава: България
Град: Варна
Телефон: 0035952689072
Телефон 2: 0035952689073


Булстат: 0
Дата на добавяне: 23.09.2009
Дата на актуализация: 27.09.2009

Добави към Facebook   Сподели в Twitter   Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  Оценка: 0
Тази компания бе разгледана: 3102 пъти
Оценка 2 - 3102 прегледа
Адрес
Варна
България
Покажи по-голяма карта


 Регионална здравноосигурителна каса. 

Коментари за компанията РЗОК Варна:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката


 

Повече фирми в тази категория

Фирмите в

 1. РЗОК - Пловдив

   Районна здравноосигурителна каса. 


 2. Сървис Консулт ЕООД

  Изготвяне на актюерски оценки по МСС 19.Консултантски услуги на пенсионни дружества и здравни компании:лицензиране, пенсионни схеми, общи условия и тарифи, актюерски анализ Консултации при разработване и внедряване на информационни системи на пенсионни дружества и здравни компании. 


 3. Хоспис Надежда

  Хоспис „Надежда“ е сред местата, специално създадени, за да предоставят грижи за старите хора, тежкоболните и/или тези с деменция. Благодарение на нашия професионализъм, лоялност и приятелски подадена ръка към хората, които идват при нас.


 4. Скин Лайн Варна

  Skin Line е първата естетична лазерна клиника в град Варна, създадена през 2001г. Skin Line е медицински център с комфортна атмосфера, последно поколение професионална апаратура, висококвалифицирани дерматолози и специалисти с богат...


 5. Вила Швейцария

  Дом и Хоспис "Вила Швейцария" предлага качествено и добро обслужване на възрастни хора, включително и с увреждания на средно ниво, денонощна грижа, възстановяване и поддържане на физическото и психическото състояние на живеещите в него.