За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене на фирма РОВЕДИ АГРО - Торове и препарати в Варна на адрес Южна промишлена зона, ул. Софроний Врачански 2 може да е неправилно изписана като ROVEDI AGRO - Torove i preparati v Varna na adres Jujna promishlena zona, ul. Sofronij Vrachanski 2 или ИДУЕАС ЬЖИД - Шдидуе с зиезьиьшс у Уьихь хь ьаиея Экэхь зидпсцвехь юдхь, кв. Ядоидхсэ Уиь`ьхянс 2 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като роведи_агро@абв.бг или идуеас_ьжид@ьфу.фж
РОВЕДИ АГРО  - Торове и препарати
E-mail:

Държава: България
Град: Варна
Адрес: Южна промишлена зона, ул. Софроний Врачански 2
Телефон: 0035952631610
Телефон 2: 00359888492470
Телефон 3: 00359888856371


Булстат: 103582838
Дата на добавяне: 09.10.2014
Дата на актуализация: 09.10.2014

  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  
Оценка: 0

Тази компания бе разгледана: 216 пъти
Оценка 5 - 216 прегледа

Търговия с препарати за растителна защита от Роведи Агро Варна
Роведи Агро извършва търговия с препарати за растителна защита. Фирмата предлагаме богата гама от препарати на реномирани фирми производители. Целта, която следваме в дружеството, чрез търговия на качествени препарати за растителна защита е опазването на околната среда, здравето на хората и животните. Роведи Агро е специализирала своята дейност в търговията с продукти за растителната защита – препарати и торове, спомагащи за благоприятното отглеждане на Вашите култури.
 
Търговия с торове от Роведи Агро Варна
Роведи Агро е фирма в град Варна за търговия с висококачествени торове. Дружеството предлага на звоите клиенти:
 
Водоразтворими торове, които съдържат микро и макро елементи
Течни и суспензионни торове, които са лесно разтворими и едновременно устойчиви при измиване от дъждове или при поливане. Използват се, както при култури отглеждани на открито, така и при оранжерийни култури и хибрипоник. Могат да се комбинират с пестициди.
Pro-epi е тор, съдържащ азот и магнезий. Той е един от върховите продукти за повишаване качеството на житните култури. Особено подходящ е за почви с влошен азотен режим или при дефицит по време на засушаване през пролетта. С атрактивните си цени Pro-epi предлага практични решения - съчетаване с инсектициди и фунгициди и след изкласяване. Този тор също така опазва и околната среда. От проведените практически опити в различни райони на северна България са постигнати следните резултати: повишаване хектолитровата маса, намалява показателят отпускане с 1,5 пункта, повишаване съдържанието на глутен с 11%, средно увеличава добива на зърно при различни сортове пшеница 27,5%. Pro-epi – тор е продаван във Франция и цяла Западна Европа, поради своите забележителни качества. Асимилира се идеално от растенията - коефициента на усвояване на азота надхвърля 76%.

Адрес
Южна промишлена зона, ул. Софроний Врачански 2, Варна
България
Покажи по-голяма карта

Коментари за компанията РОВЕДИ АГРО - Торове и препарати:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката