За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски
ERP16.com - Уеб-базирана система за управление на бизнес процеси

Търсене на фирма РейTекс в Варна на адрес бул. Владислав Варненчик 66 може да е неправилно изписана като RejTeks v Varna na adres bul. Vladislav Varnenchik 66 или ИеэШеня у Уьихь хь ьаиея фкв. Увьасявьу Уьихех`сн 66 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като инфо@раътеx-бг.cом или сход@иьщшеx-фж.cдп


Web: https://www.raytex-bg.com
E-mail: РейTекс

Пощенски код: 9000
Държава: България
Град: Варна
Адрес: бул. Владислав Варненчик 66
Телефон: 0035952602202

Факс: 0035952602402
Дата на добавяне: 23.09.2009
Дата на актуализация: 27.09.2009

Добави към Facebook   Сподели в Twitter   Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  Оценка: 0
Тази компания бе разгледана: 2152 пъти
Оценка 2 - 2152 прегледа
Адрес
бул. Владислав Варненчик 66, Варна 9000
България
Покажи по-голяма карта


 Инженерингова и търговска дейност в областта на информационните технологии, GSM, радиокомуникациите, телефонната и охранителна техника и системи за сигурност.Доставка и инсталиране на хотелски системи, цифрови телефонни централи, DECT, радиостанции, репитри, трънк-системиGSM аксесоари, телефони, модемиКомпютърна техника, принтери, сървъри, мобилни компютри, офис оборудванеПроектиране и изграждане на компютърни мрежи, безжични линкове, структурно окабеляванеМорска и автомобилна електроникаПроектиране и разработка на специализирани микропроцесорни системи и софтуерСпециализиран GSM сервизСервиз и абонаментна поддръжка. 

Коментари за компанията РейTекс:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката


 

Повече фирми в тази категория

Фирмите в

 1. Телекомплект АД

   Изграждане на телекомуникационни съоръжения, телефонно и радиостроителство.


 2. Вега 2002

  Интернет магазин за продажба на GSM апарати и аксесоари. 


 3. Омнител

  Фирма за сервизно обслужване на GSM апарати. Занимава се с:Прогностичен анализ за развитието на пазара на мобилни комуникации за близките 10 годиниУслуги с добавена стойност в ИнтернетЧетвърто поколение мобилни комуникации - UBMTS


 4. Евросат

   Директен внос на сателитни и кабелни системи. 


 5. Унител - Банишки и сие СД

   Инженеринг и локални съобщителни системи. Внос и доставка от склад на телефонни апарати, телефонни централи за офиси, учреждения и хотели. Механични и електронни активни и пасивни елементи. Производство на таксуващи устройства на телефонни разговори. 


 6. Юнит комерс ООД

  . Благодарение на собствената мрежа от магазини и дилъри Юнит комерс ООД се налага, като един от водещите доставчици на мобилни телефони и аксесоари за тях. С оглед на непрекъснато нарастващия брой клиенти и предлагането на...


 7. Бетамарк ЕООД

  Производство на цифрови и аналогови домофонни системи, аудио и видео домофонни апарати, кодови брави, ново поколение автомати за стълбищно осветление, сигнално-повиквателни системи за болници.


 8. Балкантел ООД

  Проектиране, доставка, изграждане, техническа поддръжка и ремонт на телекомуникационни системи, системи за радиоразпръскване,навигационно, електронно, измервателно и калибрационно оборудване, системи за сигурност.  


 9. Мигтон - Нет ЕООД

  Доставка, монтаж, инсталация и програмиране на телефонни централи.


 10. Ериксон Телекомюникейшънс България ЕООД

   Доставка, монтаж и сервиз на телекомуникационно оборудване. Съоръжения и системи за изграждане на телекомуникации, мултимедия, ISDN, PSTN АТМ, Х 25 и други. Мобилна телефония.