За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене на фирма СПЛЕНДЕНТ ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА ДЕНТАЛНА ПОМОЩ в София на адрес жк. Люлин бл. 982, партер може да е неправилно изписана като SPLENDENT INDIVIDUALNA PRAKTIKA ZA PYRVICHNA DENTALNA POMOSht v Sofiia na adres jk. Ljulin bl. 982, parter или ЯЗВЕХАЕХШ СХАСУСАКЬВХЬ ЗИЬНШСНЬ ЮЬ ЗЩИУС~ХЬ АЕХШЬВХЬ ЗДПДЯгш у Ядос, хь ьаиея эн. В(всх фв. 982, зьишеи . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като сплендент@абв.бг или язвехаехш@ьфу.фж
СПЛЕНДЕНТ ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА ДЕНТАЛНА ПОМОЩ
Web: https://www.splendent.eu
E-mail:

Пощенски код: 1000
Държава: България
Град: София
Адрес: жк. Люлин бл. 982, партер
Телефон: 0035929250714
Телефон 2: 00359888706743


Дата на добавяне: 05.12.2010
Дата на актуализация: 23.05.2012

  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  
Оценка: 0

Тази компания бе разгледана: 34269 пъти
Оценка 5 - 34269 прегледа

Усмивка блестяща от здраве!

Oслепителната и блестящата усмивка несъмнено привлича и съблазнява, тя е въпрос на талант и много грижи, а параметрите й са здравите, чисти и бели зъби. Здравите и красиви зъби са много важна част от външния вид. Те не само придават на притежателя им особено обаяние и магнетично излъчване, но и дискретно разкриват неговата лична хигиена. Доверете се на нашият професионален екип със съвременно мислене в SplenDent, за да имате наистина красиви и здрави зъби.

Дентална клиника SplenDent извършва цялостно стоматологично лечение на пациенти от всички възрасти с най - съвременните методи на модерната стоматология, с грижа и внимание към всеки пациент. В SplenDent работим с най-съвременната техника в областта на денталната медицина и с най-качествените материали на доказани световни производители.

Дългогодишната практика, високата професионална етика и любов към професията ни правят желан и сигурен партньор за Вас и Вашето семейство.


Адрес
жк. Люлин бл. 982, партер, София 1000
България
Покажи по-голяма карта

Коментари за компанията СПЛЕНДЕНТ ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА ДЕНТАЛНА ПОМОЩ:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката