За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене на фирма СПОРТЕН КЛУБ ПО БОЙНИ ИЗКУСТВА КИКО в София на адрес 70-о Основно у-ще Св. Климент Охридски София може да е неправилно изписана като SPORTEN KLUB PO BOJNI IZKUSTVA KIKO v Sofiia na adres 70-o Osnovno u-shte Sv. Kliment Ohridski Sofiia или ЯЗДИШЕХ НВКФ ЗД ФДЭХС СЮНКЯШУЬ НСНД у Ядос, хь ьаиея 70-д Дяхдухд к-цше Яу. Нвспехш Дгисаянс Ядос, . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като ск_кико@абв.бг или ян_нснд@ьфу.фж
СПОРТЕН КЛУБ ПО БОЙНИ ИЗКУСТВА КИКО
Web: https://www.boxclub-kiko.com/
E-mail:

Държава: България
Град: София
Адрес: 70-о Основно у-ще Св. Климент Охридски София
Телефон: 00359888225660


Булстат: 131130200
Дата на добавяне: 11.08.2011
Дата на актуализация: 03.10.2013

  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  
Оценка: +5

Тази компания бе разгледана: 33663 пъти
Оценка 5 - 33663 прегледа

                                 БОКСОВ КЛУБ КИКО

 

    Клуба е създаден на 18.08.2003г. с решение в СГС с Председател Кирил Бонев.От части клуба е наследник на „Спортен клуб по бойни изкуства „Кирил и Методи“  където заедно работиха Кирил Бонев и Методи Гълъбов, но поради различия в методиката на обучение и начин на управление решиха да се разделят и всеки създаде свои клуб за развитие и бяха създадени клубовете б.к.„Методи“ с Председател Методи Гълъбов и бк.“Кико“ с Председател Кирил Бонев. От съществуването си клуба  има над 50 шампионски титли от реп. първенства  за всички възрастови групи,спечелили сме множество купи и отборни призови места на Реп. п-ва и турнири в страната и чужбина от което  клуба се утвърди като един от най-сериозните в България.Клуба ни е с доста скромни възможности като финанси и ресурс за което политиката на клуба е да се набляга в работата  с подрастващите деца.Имаме медали със национален принос като бронзови медали от Европейско първенство за девойки-2008г. на Ева Ангелова, Цветомила Джанабетска и Мария Панаирова. Стефан Славчев с 5то място на Европейско п-во и бронзов медал от световна купа за мъже в Баку – Азербеджан който е въобще 2 медал в историята на българския бокс за мъже от такъв ранг. Ангел Христов с 5 и 9то място на Европейски п-ва.Деница Елисеева с медали от Европейски,Световни п-ва и Европейска купа която се състезава доста успешно в отбора на цска и е национален състезател на България.Шампиони от реп. П-ва от нашия клуб са още : - Йоанна Тодорова 6 пъти шампион на България, Ангел Христов-6, Елисавета Бонева -5, Стефан Славчев-5, Боби Иванов-5, Васил Василев-5, Абдула Арабие-5, Иванка Георгиева-3, Иван Иванов-3, Илия Божилов-3, Петър Василев, Марсел Иванов, Глория Василева, Ленко Кочев, Гошо Руменов, Людмил Янев, Найден Славков, Янко Янков и други. Клуба ни е открит за всички възрасти и етноси от което имаме един много добър колектив и отбор.
 
 
Боксов клуб „КИКО“ организира и провежда тренировки по бокс за всички възрасти в залата която се намира в 70то Основно Училище „Св.Климент Охридски“ което се намира в квартал „Модерно Предградие“  между кварталите „Люлин“ и „Надежда“ успоредно на надлеза до „Бакърена фабрика“.Пътува се с автобус номер 83 и 108.Тренировките се провеждат   всеки работен ден от 18.00 до 20.00 часа в залата която е оборудвана с ринг,стенни възглавници и боксови чували.Таксата на месец за деца до 18 години и жени е 20 лева , а за мъже 30 лева.Може да се заплаща и на тренировка по 4 лева.

Адрес
70-о Основно у-ще Св. Климент Охридски София, София
България
Покажи по-голяма карта

Коментари за компанията СПОРТЕН КЛУБ ПО БОЙНИ ИЗКУСТВА КИКО:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката