За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене на фирма Саламандър - Койчеви ООД в София на адрес бул. Тодор Александров 25 може да е неправилно изписана като Salamandyr - Kojchevi OOD v Sofiia na adres bul. Todor Aleksandrov 25 или Яьвьпьхащи - Ндэ`еус ДДА у Ядос, хь ьаиея фкв. Шдади Ьвеняьхаиду 25 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като никкожчев@абв.бг или хснндэ`еу@ьфу.фж
"Саламандър - Койчеви" ООД
Web: https://pvc-salamander.com/
E-mail:

Държава: България
Град: София
Адрес: бул. Тодор Александров 25
Телефон: 0035929804244
Телефон 2: 00359887620460


Дата на добавяне: 12.01.2010
Дата на актуализация: 15.08.2012

  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  
Оценка: +5

Тази компания бе разгледана: 33392 пъти
Оценка 5 - 33392 прегледа
Категории:

Фирма САЛАМАНДЪР-КОЙЧЕВИ ООД проектира, произвежда, доставя и монтира PVC и алуминиева дограма, входни врати с всички допълнителни аксесоари и екстри по желание на клиента. Разполагаме с офиси в градовете София и Стара Загора.

Работим със следните профили:

PVC ДОГРАМА:


SALAMANDER - 3,4,5,6 и 7 камерни системи, произведени единствено в Германия гр.Тюркхайм.

АЛУМИНИЕВА ДОГРАМА:


PROFILCO - студен профил, термомост и окачени фасади.
Алуминиевата и пвц дограма предлагана от нас се отличава с много високо качество.Това се дължи на профилите, които сме избрали при производството на дограма.Те са на утвърдени марки, които се характеризират с иновации и качество в сферата на производство на прозорци и врати.

PVC и алуминиевата дограма се съчетава с различни стъклопакети, които се отличават с всеобхватни качества- топлоизолация, слънцезащита, шумоизолация, бронировка.Изборът на стъклопакет зависи от качествата, които трябва да притежава дограмата.

Дограмата произведена от фирма Саламандър-Койчеви е с регулируем обков за прозорци и врати на утвърдената немска фирма ROTO и гарантира надеждна експлоатация в продължение на години без специална поддръжка.PVC дограмата Salamander може да бъде оборудвана съссекюрити обков.

Монтирането на PVC дограмата се осъществява с монтажни котви(скоби) ,без да се пробива дограмата и по този начин не се нарушава херметичността ѝ.Това гарантира дълъг експлоатационен период без нужда от ремонт или подмяна.

Фирмата разполага с производствена база, оборудвана с пълен комплект машини за производство на PVC и алуминиева дограма. При пълно натоварване е в състояние да осигури производство до 2500кв.м дограма месечно.

От самото начало до сега ние успяхме да наложим нашето име в бранша и да се утвърдим като една от водещите фирми за проектиране, изработка и монтаж на pvc дограма SALAMANDER в гр. София и страната. Натрупаният опит в монтажа на ПВЦ и алуминиева дограма в пределите на страната и в страни от Европа като Франция,Дания,Белгия, Швейцария, Италия,Гърция са доказателство за доброто ни име.

Клиентът за нас стои на първо място и ние се стараем не само да изпълним качествено изискваното от нас, а и да вникнем в индивидуалните желания и предпочитания като спазим договорения срок. Поради това всички елементи, вградени в изделията на САЛАМАНДЪР-КОЙЧЕВИ ООД отговарят на най-строгите стандарти за качество DIN и TUV, а също и на БДС и ISO.

АЛУМИНИЕВА И PVC ДОГРАМА ЗА ЦЕНИТЕЛИ НА КАЧЕСТВОТО!


Адрес
бул. Тодор Александров 25, София
България
Покажи по-голяма карта

Коментари за компанията "Саламандър - Койчеви" ООД:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката