За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене на фирма Сивон - С АД в София на адрес бул.Симеоновско шосе 9 може да е неправилно изписана като Sivon - S AD v Sofiia na adres bul.Simeonovsko shose 9 или Ясудх - Я ЬА у Ядос, хь ьаиея фкв.Яспедхдуянд цдяе 9 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като сивон@сивон-с.cом или ясудх@ясудх-я.cдп
Сивон - С АД
Web: https://www.sivon-s.com
E-mail:

Държава: България
Град: София
Адрес: бул.Симеоновско шосе 9
Телефон: 0035929681032
Телефон 2: 0035929681034
Телефон 3: 00359888289483

Факс: 0035929681035
ДДС номер: 831203526
Дата на добавяне: 24.09.2009
Дата на актуализация: 13.11.2012

  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  
Оценка: +3

Тази компания бе разгледана: 33491 пъти
Оценка 5 - 33491 прегледа
Категории:

 

СИВОН С АД е дружество, създадено през 1994 година. Утвърдихме се като една от най-успешните фирми в България и в чужбина при проектиране, изграждане, гаранционна и следгаранционна поддръжка на басейни, фонтани, аквапаркове, СПА и Уелнес центрове. 
Във фирмата работят висококвалифицирани служители и работници от самото й създаване и до днес. С разширяване на дейността, новопостъпилите старателно се подбират и обучават според нашите изисквания. 
Много от изпълнените от нас басейни и СПА центрове, като част от хотелски вериги, получиха признание от редица международни отганизации.
Създаваме индивидуални проекти, които отговарят изцяло на специфичните нужди, цели и очаквания на всеки клиент. Нашата цел е да помогнем мечтата ви за собствен басейн и СПА център да се сбъдне. Можем да го изградим в градината, или защо да не оползотворим свободното пространство в къщата?
 
Ще Ви предложим до Вашия собствен басейн да има луксозни площи за упражнения, за релакс и за забавление. Така ще направите инвестиция не само в здравословен начин на живот, но също така - умна инвестиция в имот. Изпълняваме нашите обекти качествено и в срок, те са безопасни за ползване и са естестически издържани.
Ние разбираме, че нашата работа трябва да има по-малко въздействие върху околната среда и заради това стремежът ни е да проектираме по-ефективни системи за контрол, използващи по-малко енергия за всички инсталации на плувния басейн и СПА центъра.
Нашата фирма гарантира високо качество не само заради екипа, който се е създал през годините, не само и заради сътрудничеството с добри партньори, но и заради използването на оборудване от утвърдени фирми-производителки от цял свят, между които:
Franz Schroll, Германия;
 
ASTRAL, Испания;
AQUALUX International, Франция;
PIC Industries, Groupe Procopi;
Rosa Gres, Испания;
MAPEI, Италия;
AQUATOP, Белгия;
И други.

Адрес
бул.Симеоновско шосе 9, София
България
Покажи по-голяма карта

Коментари за компанията Сивон - С АД:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката