За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски
GUEST HOUSES BG

Търсене на фирма Скай Тел ООД в София на адрес бул. Ген. М. Скобелев 62 може да е неправилно изписана като Skaj Tel OOD v Sofiia na adres bul. Gen. M. Skobelev 62 или Яньэ Шев ДДА у Ядос, хь ьаиея фкв. Жех. П. Яндфевеу 62 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като салес@ скътел-бг.cом или яьвея@ янщшев-фж.cдп


Web: https://www.skytel-bg.com
E-mail: Скай Тел ООД

Държава: България
Град: София
Адрес: бул. Ген. М. Скобелев 62
Телефон: 0035929503650

Факс: 0035929503650
ДДС номер: 130545954
Дата на добавяне: 23.09.2009
Дата на актуализация: 27.09.2009

Добави към Facebook   Сподели в Twitter   Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  Оценка: 0
Тази компания бе разгледана: 2820 пъти
Оценка 2 - 2820 прегледа
Адрес
бул. Ген. М. Скобелев 62, София
България
Покажи по-голяма карта


 Непрестанно обогатяващ се пакет от модерни телекомуникационни решения, съобразени с бързо разрастващия се пазар и иновации в областта на комуникациите и в частност пълната гама от услуги, възможни в глобалната мрежа Интернет - това е основната задача и цел на SkyTel.Главният ни приоритет е постигането на конкурентно качество при атрактивно ниски цени.Екипът ни - състоящ се от млади и амбициозни специалисти - е отдаден на търсенето и маркетирането на радикално нови и алтернативни информационни и телекомуникационни услуги, отговарящи на нуждите на българския потребител.СкайТел педлага следните услуги:Sky Call е алтернативен начин за провеждане на международни телефонни разговори на преференциални цени.Sky Fax е услуга за изпращане на международни факсимилни съобщения на изключително ниски цениSky Net - стабилната Интернет връзка е част от комплексното комуникационно обслужване на клиентитеSky Info - спортна информация, обновяваща се в реално време. Предоставя се чрез SMS и web сайт

Коментари за компанията Скай Тел ООД:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката


 

Повече фирми в тази категория

Фирмите в

 1. Смартком

   СМАРТКОМ-БЪЛГАРИЯ АД (Смартком) е водещ системен интегратор в областта на телекомуникациите. Основните дейности на Смартком са свързани с развой, производство, консултации и услуги в областта професионалните комуникации....


 2. Пасат Антени ООД

  Производител на сателитни и комуникационни антени. Директен внос на сателитни приемници, конвертори, мотори елементи за кабелни мрежи и безжични комуникации .


 3. Интеруут България ЕАД

  Interoute има голяма и една от най-усъвършенстваните мрежи за пренос на глас и данни в Европа. Продуктите и услугите им  включват широколентов обхват, виртуални частни мрежи, достъп до високоскоростен интернет и пренос, управляем хостинг, комуникациионни услуги и медия излъчване. 


 4. Еволинк АД

   ЕВОЛИНК АД е водеща българска телекомуникационна компания, която предоставя и поддържа широка гама от телекомуникационни услуги. Те са насочени към доставчици на Интернет, широколентов IP достъп и алтернативни гласови телефонни оператори в България.


 5. Проше - Пано Панов ЕТ

  Proshe.bg е тясно-специализирана фирма в предоставянето на решения в областта на доставката на интернет.  Фирмата предлага цялостни решения на Вашите комуникационни и информационни нужди.


 6. Навел ООД

   Комуникационна техника. 


 7. Инкар ООД

   Фирма "ИНКАР" ООД гр. София е създадена през 1995 год. Дейността на фирмата е насочена основно в областта на телекомуникациите - покупко-продажба на пасивни елементи за телефонни и компютърни системи. През 1998 - 2000 год. участвахме...


 8. ITsolutions Ltd

  ITSolutions Ltd е създадена с цел да подсигури успеха на Вашия бизнес, чрез проектиране, интегриране и реализация на високо-технологични решения. Така постигайки оптимизация на работните процеси и сигурна среда за съхранение на Вашата информация, ние ще Ви помогнем да се съсредоточите върху бизнеса си и да използвате максимално ефективно възможностите на Информационните технологии.


 9. Ритбул ЕООД

  Ритбул е официален представител за България на немските фирми Lampertz GmbH, EPLAN Software & Service GmbH, предлага проектна и техническа консултация в областта на комуникационните и индустриални рак системи, специализирани машини и инструменти.


 10. Черно море АД

    Радионавигационно, телекомуникационно, медицинско оборудване; инженеринг; обучение на специалисти.