За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски
Еврокетъринг - индивидуални кетъринг услуги за Вашето събитие

Търсене на фирма Спортен център Елиас в София на адрес кв. Лозенец 15 може да е неправилно изписана като Sporten tcentyr Elias v Sofiia na adres kv. Lozenetc 15 или Яздишех ъехшщи Ев,я у Ядос, хь ьаиея ну. Вдюехеъ 15 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като еляс-спорт@дир.бг или ев,я-яздиш@аси.фж


Web: https://elias-sport.com/
E-mail: Спортен център Елиас

Държава: България
Град: София
Адрес: кв. Лозенец 15
Телефон: 0035929630478


Дата на добавяне: 26.09.2009
Дата на актуализация: 27.09.2009

Добави към Facebook   Сподели в Twitter   Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  Оценка: 0
Тази компания бе разгледана: 1941 пъти
Оценка 2 - 1941 прегледа
Адрес
кв. Лозенец 15, София
България
Покажи по-голяма карта


ЕЛИАС, Ви предлага климатизирана, озвучена и оборудвана зала, находяща се в близост до хотелите - Хемус, Хилтън и Сити център. При нас можете да посетите часовете по пилатес, пилатес с топка, тонизираща гимнастика, аеробика, каланетика, йога, балотон (балетна аеробика). Студиото предлага класове за изучаване на класически и модерен балет (за деца и възрастни), джаз танц, греъм техника, фламенко, аржентинско танго, латино, народни танци, ориенталски танци и др. (както в група, така и индивидуално обучение). Tанцови уроци за първи сватбен танц. Екипът на зала ЕЛИАС се състои от професионални инструктори и хореографи, които изготвят за всеки индивидуална програма с подходящто натоварване и система за възстановяване и релакс. Предлагаме подготвящи програми за кандидатстване в НУТИ, НАТФИЗ, НБУ и др. с подобна насоченост.ЕЛИАС, провежда семинари и workshops за професионалисти танцьори и актьори. Ако искате да освежите Вашето парти, обърнете се към нас и ние ще Ви предложим цветна гама от танцови програми, шоа и много добро настроение. За работодателите на малки и големи фирми от всички сфери на бизнеса, желаещи да раздвижат и сплотят екипите си, организираме танцови тим билдинги.Провеждаме танцови обучения и тренировки (в групи и индивидуално), за деца и възрастни на английски и немски език. Залог за нашия успех е любовта към движението и танца, профсионалното отношение към всеки един пожелал да сподели нашите идеи и погледне света с усмивка.   

Коментари за компанията Спортен център Елиас:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката

Категории:

 

Повече фирми в тази категория

Фирмите в

 1. Аргус ООД - Стара Загора

  Търговия на едро с твърди, течни и газообразни горива и подобни продукти.


 2. Кафе-аперитив Сезон (Весела Търновска ЕТ)

   Кафене.  


 3. Строл 1000 АД

  Строителен надзор в проектирането и строителството, консултантска и инвеститорска дейност, управление на инвестиционни проекти, технически контрол и оценки на цели предприятия, недвижимо имущество, машини и съоръжения.


 4. Люба Ангелова ЕТ

  Фурна за хляб и закуски. Хранителен магазин.


 5. Данъчно бюро - Първомай

  Данъчни органи.


 6. Агенция за аграрна информация и иновации

   Създадена с финансовата подкрепа на проект "Възможности 21 век" на Програмата за развитие на обединените нации (ПРООН), Агенцията за аграрна информация и иновации - Велико Търново е специализирна в консултации по въпросите на култивираното отглеждане на билки, биологично земеделие, бизнеспланиране, осигуряване на технологии, семена и разсади за производство на лекарствени и етеричномаслени култури. 


 7. Бияна

  Стоматологична практика, София. Д-р Бисерка Апостолова, Д-р Яна Червенкова.


 8. Геков и Даскалова сие СД

   Кафене.  


 9. Ликин

  Изложение на авторски работи. Изработка на мозайки, витражи.


 10. Пи Ар Грийн Адвъртайзинг

  адрес: 1000 София,  ул. Граф Игнатиев No.32  ет.4 ап. 9, тел./факс: +359 2 9811951