За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене на фирма Стоян Стойчев в Пловдив на адрес Ул. Скайлер 12 може да е неправилно изписана като Stoian Stojchev v Plovdiv na adres Ul. Skajler 12 или Яшд,х Яшдэ`еу у Звдуасу хь ьаиея Кв. Яньэвеи 12 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като стоянстоичев.лаw@абв.бг или яшд,хяшдс`еу.вьw@ьфу.фж
Стоян Стойчев
E-mail:

Държава: България
Град: Пловдив
Адрес: Ул. Скайлер 12
Телефон: 0035932624349
Телефон 2: 00359888771181


ДДС номер: 822096922
Дата на добавяне: 13.12.2011
Дата на актуализация: 18.12.2012

  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  
Оценка: 0

Тази компания бе разгледана: 32998 пъти
Оценка 5 - 32998 прегледа

 

Адвокат СТОЯН ГЕОРГИЕВ СТОЙЧЕВ
 
СПЕЦИАЛИСТ по облигационно право, вещно право, авторско право, търговско право, патентно право, административно право, наказателно право, трудово право, производства по преюдициални въпроси пред съда на ЕС в Люксембург, производства пред съда в Страсбург и др.
 
 
Роден в Пловдив, България, 1969 г.
 
Дипломиран: 1996 г.
 
ОБРАЗОВАНИЕ:
 
През 1995г. завършил Софийски университет „Св.Климент Охридски”, Юридически факултет, магистър по право. През 1996г. положил практически изпит за юридическа правоспособност.
 
ПРОФЕСИОНАЛНА ИСТОРИЯ:
 
от 1996г. до сега – адвокат и съдружник в консултантска компания „КОРЕКТ” ООД
от 1997г. до сега – адвокат към Адвокатска колегия гр.Пловдив.
участвал в реализирането на юридическата подготовка, изготвянето на правни анализи, провеждането на преговори и сключването на договорите по множество приватизационни сделки
 
 
участвал в изпълнението на инвестиционните планове на множество чуждестранни инвеститори,
участва като адвокат и процесуален представител в голям брой дела от сферата на търговското право, облигационното право, вещното право,административното право, международното право, наказателното право и др.
Участвал е в преговорите и е консултирал договорите по приватизационни сделки;
Участвал е в изготвянето на проспекти за публично предлагане на ценни книжа, проспекти за увеличаване капитала на публични дружества и актуализацията им. Осъществявал е юридическата подготовка по лицензиране на инвестиционни посредници, приватизационни фондове, сега холдинги, както и регистрацията на други емитенти от Комисията за финансов надзор;
 
 
Понастоящем:
 
Адвокат, Пловдивска адвокатска колегия (от 1996 г.);
 
Работи като адвокат, обслужва международни компании, крупни предприятия, Общини, чуждестранни инвеститори в областта на медиите, както и заявители- чуждестранни и български партньори за участие в обществени поръчи и процедури по Закона за концесиите, публично-частно партньорство свързано с реализиране на проекти за добив на енергия от нестандартни енергийни източници и др.
 
По съображения за конфедициалност не се публикува списък на клиентите.
 
Чужди езици: английски, руски.
 
Практикувани области: търговско право; застрахователно право; сливания и придобивания; авторско право; ценни книжа; трудово право; право на индустриална собственост; конкурентно и антимонополно право; административно право; съдебни и административни производства, облигационно право, вещно право, патентно право, административно право, наказателно право, производства по преюдициални въпроси пред съда на ЕС в Люксембург, производства пред съда в Страсбург и др.

Адрес
Ул. Скайлер 12, Пловдив
България
Покажи по-голяма карта

Коментари за компанията Стоян Стойчев:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката