За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене на фирма ТЕКСТИЛНА КЪЩА ДАНИЕЛА ЕООД в Пловдив на адрес ул. Капитан Райчо 66 може да е неправилно изписана като TEKSTILNA KYShtA DANIELA EOOD v Plovdiv na adres ul. Kapitan Rajcho 66 или ШЕНЯШСВХЬ НЩЯгшЬ АЬХСЕВЬ ЕДДА у Звдуасу хь ьаиея кв. Ньзсшьх Иьэ`д 66 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като благоева_д@абв.бг или фвьждеуь_а@ьфу.фж
ТЕКСТИЛНА КЪЩА ДАНИЕЛА ЕООД
Web: https://tkdaniela.zona.bg/
E-mail:

Пощенски код: 4000
Държава: България
Град: Пловдив
Адрес: ул. Капитан Райчо 66
Телефон: 00359878879920
Телефон 2: 00359878460767


Дата на добавяне: 12.09.2011
Дата на актуализация: 10.10.2012

  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  
Оценка: 0

Тази компания бе разгледана: 33393 пъти
Оценка 5 - 33393 прегледа

    Текстилна Къща Даниела е еднолично дружество с ограничена отговорност с дългогодишна история в търговията на интериорния тексил. Като лидер на пазара в регион Пловдив, поддържаме контакти с над 30 световни производителя на качествени стоки за вътрешен дизайн и от години се стремим да предоставим на своите клиенти максимален избор по отношение на качество и цени. Представителният ни магазин се намира в центъра на град Пловдив и предлага богато разнообразие от стоки, с които бихте могли да постигнете мечтания уют и приятна атмосфера в своя дом.

    Гамата от предлагани продукти включва:

    - Килими и пътеки- от български, белгийски, китайски, индийски, гръцки и турски произход (изключително богата гама от размери, форми и цветове, изработени по най-съвременни технологии с антибактериална и антистатична обработка

     - Пердета и завеси - готово ушити и по инвивидуална поръчка (избор от над 500 модела с богата гама от цветове

     - Спално бельо - готово ушито или по индивидуална поръчка, стандартно или луксозно ( разнообразен избор от цветове и размери )

     - Покривки за маса и за легла - готово ушити и по индивидуална поръчка ( различни по размер, цвят и материя )

     - Корнизи за пердета и завеси - дървени, алуминиеви и пластмасови

     - Одеала - от испански и български произход ( различни размери, включително и детски, богата гама от разцветки )

     - Комплекти за баня ( разнообразие от размери, материи и цветове )

     - Богата гама от аксесоари за вътрешния интериор

     За да изпълним всички желания на нашите клиенти за цялостно обзавеждане на хотели, ресторанти и жилища, предлагаме комплексни решения за интерьора, различни цветове и дизайнерски съчетавания на подови настилки, пердета и завеси, покривала за легла спрямо разположението и цветовете на присъстващата мека мебел. За улеснение на нашите клиенти предлагаме и допълнителни услуги като окрайчване на пътеки и килими, монтаж на корнизи и релси, поставяне на пердета и завеси.

     Задоволството и усмивката на нашите клиенти са наш основен приоритет. Удоволствието от комуникацията ни с Вас, коректното отношение и добре свършената работа са заложени в основата на фирмената ни политика.

     Нe се колебайте да ни посетите!


Адрес
ул. Капитан Райчо 66, Пловдив 4000
България
Покажи по-голяма карта

Коментари за компанията ТЕКСТИЛНА КЪЩА ДАНИЕЛА ЕООД:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката