За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски
ERP16.com - Уеб-базирана система за управление на бизнес процеси

Търсене на фирма ТЕХНОГРУП в Ямбол на адрес ул. Търговска 34 може да е неправилно изписана като TEHNOGRUP v Iambol na adres ul. Tyrgovska 34 или ШЕГХДЖИКЗ у Сьпфдв хь ьаиея кв. Шщиждуянь 34 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като инфо@течно-еу.cом или сход@ше`хд-ек.cдп


Web: www.firmen-ukazatel.com/ТЕХНОГРУП-фирма
E-mail: ТЕХНОГРУП

Държава: България
Град: Ямбол
Адрес: ул. Търговска 34
Телефон: 00359895663356
Телефон 2: 0035946662448


ДДС номер: 123037464
Дата на добавяне: 12.01.2010

Добави към Facebook   Сподели в Twitter   Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  Оценка: 0
Тази компания бе разгледана: 2330 пъти
Оценка 2 - 2330 прегледа
Адрес
ул. Търговска 34, Ямбол
България
Покажи по-голяма карта


“Техногруп” е вносител на редица световно известни марки, между който Whirlpool, Indesit, Ariston, Gorenje. Изключителен представител e на Techniker и Кawada за България. Компанията се стреми да предоставя на клиентите си асортимент от уреди на конкурентни цени, отговарящи на изискванията и потребностите им. Предлага и възможност за покупка на лизинг при изключително изгодни условия. Партньори на “Техногруп” са фирмите „Влади Вес” ЕООД, „Здравкомерс-04” ООД, „Ники 2001” ЕООД, „Контраст-94” ЕООД , " Марийон " ООД , „Техно Комерс” ООД, Технолукс, Файвтрейд ООД, Марийон ООД, Техноком ООД, Логос Комерс. Може да намерите магазини на фирмата в градовете Благоевград, Бяла Слатина, Горна Оряховица, Елхово, Карлово, Козлодуй,Перник, Плевен, Разлог, Разград, Свищов, Червен Бряг, Ямбол. Ако не откриете доставчик на Техникер и Кавада във Вашия град, или ако Вие желаете да станете партньор, моля свържете се с нас за допълнителна информация. При покупка на стоки е визможна отстъпки между 5 и 15%, в зависимост от вида на уреда и населеното място. За запитвания може да ни пишете на посочените e-mail и телефон отговарящ на най-близкия за вас град.

Коментари за компанията ТЕХНОГРУП:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката

Категории:

 

Повече фирми в тази категория

Фирмите в

 1. Хотел Консул

  3676


 2. Анекс - Димитър Славчев

  адрес: 1202 София,  ул. Св. Св. Кирил и Методий No.42А  ет.1, тел./факс: +359 2 9833295


 3. "Никодима - Димитър Чапкънов" ЕТ

  Произвежда качествени полиетиленови опаковки, пликове, чували, термосвиваемо фолио, оранжерийно фолио на конкурентна цена.Бързо изпълнение на поръчките и доставка на място за региона на Пловдив.


 4. Пролет - Красимир Дринков ЕТ

  Производство на полуфабрикати. Разносна търговия.


 5. Монолит МВ ЕТ

   Строителни услуги. 


 6. Механа Шаркова къща

  адрес: 2770 Банско,  ул. 5-ти октомври No.26 , тел.: +359 749 85024


 7. Ава ЕТ

  Фирма ЕТ АВА доставят противопожарни уреди и съоръжения. Предлага пенообразуватели за гасене на пожар, хидравлични и пневматични спасителни устройства. Представители за България са на фирмите Д-р Щанер и Ведерхидравлик - Германия.


 8. Ружди Сали ЕТ

  Производство на сладкарски изделия.


 9. Норива

  Санитарен фаянс, облицовъчни плочки и аксесоари.


 10. Алфа-Би ООД

  Внос и търговия на едро с Детски стоки – играчки, спортно-развлекателни съоръжения, атракциони, както и цялостното изграждане и обзавеждане на детски площадки, центрове, увеселителни паркове и атракции.