За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски
GUEST HOUSES BG

Търсене на фирма Теам ООД в София на адрес ул. Раковски 82 може да е неправилно изписана като Team OOD v Sofiia na adres ul. Rakovski 82 или Шеьп ДДА у Ядос, хь ьаиея кв. Иьндуянс 82 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като оффиcе@теам.бг или доосcе@шеьп.фж


Web: https://www.team.bg
E-mail: Теам ООД

Пощенски код: 1000
Държава: България
Град: София
Адрес: ул. Раковски 82
Телефон: 0035929805264

Факс: 0035929817352
Дата на добавяне: 23.09.2009
Дата на актуализация: 27.09.2009

Добави към Facebook   Сподели в Twitter   Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  Оценка: 0
Тази компания бе разгледана: 2792 пъти
Оценка 2 - 2792 прегледа
Адрес
ул. Раковски 82, София 1000
България
Покажи по-голяма карта


  Фирма ТЕАМ ООД е основана в началото на 1992 год. Фирмата е единствен оторизиран дистрибутор и сервизен център на Agilent Technologies за аналитична апаратура на територията на България, както и представител на други фирми, предлагащи апарати за химическия анализ и лабораторно оборудване като Analytical Controls, Foster&Freeman, Barringer. TEAM е посветила дейността си на продажби, гаранционна и извънгаранционна поддръжка, технически и методологически консултации, профилактика, верифициране и проверка на аналитични системи съобразно съответните стандарти, семинари и обучения в различни градове на страната.

Коментари за компанията Теам ООД:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката


 

Повече фирми в тази категория

Фирмите в

 1. ВЛАВЕС - ООД

  ВЛАВЕС ООД е официален представител и дистрибутор за България на компаниите “John Crane”, “Steuler KCH”, “Leader Gasket”, “Stasto”, “SGL Carbon group”, “Novus”.             Повече от десет години...


 2. Пи Ай Пи ООД

    Фирма Пи Ай Пи ООД е създадена през 1991 година с основна дейност доставка на химични продукти и химикали за индустрията. Пи Ай Пи ООД е официален представител на австрийската фирма Bussetti&Co GmbH и словенската Belinka Pekemija d.o.o....


 3. Кълвача АД

   Кълвача АД работи в следните области:производство, внос, износ, търговия и сервиз на газколонки, помпи, компресори, резервоари, съоръжения и инсталации за газ пропан-бутан.внос, износ и търговия с газ пропан-бутан и петролни...


 4. Хем АД

    Технонадзорни съоръжения и апарати за химическата, биотехнологическата, хранително-вкусовата промишленост, енергетиката и др. 


 5. Консорциум Гуми-Еко

   Завода работи по няколко направления: производство на хидроизолация "GUMIPLAST".производството на защитна настилкова система "Granosport" (каучукови плочи) с различни дебелини и цветове.Заводът разполага с първокласно оборудване, по водещата технология на MARANGONI TREAD S.p.A системата RINGTREAD за регенериране на тежкотоварни автомобилни гуми.  


 6. Авко АД

   Фирма Авко АД е създадена през 1989г. с основна дейност производство и търговия с промишлени уплътнения и изолации.Фирмата е утвърден производител и доставчик на индустриални уплътнения и изолации.


 7. Явор - Пловдив

   Производство и доставка на смазочни материали. 


 8. Стимекс ООД

   Производство на инсталации за химическата промишленост, газостанции, бензиностанции и водоочистващи инсталации. 


 9. Завод за химическо оборудване АД

   Производство на резервни части за химическаат промишленост;Производство по заявка на:топлообменици, авто цистерни и съдове от черни и неръждаеми материали; Антикорозионна защита на съдове и араматура; Производство на гумирана арматура; Ремонтни работи. 


 10. Юнион Миниер Мед АД

   Производство на сярна киселина, селен, меден сулфат, благородни метали и сплави от тях, черна, анодна и електролитна мед.