За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски
GUEST HOUSES BG

Търсене на фирма Телепорт България АД в София на адрес ул. Хан Крум 25 може да е неправилно изписана като Teleport Bylgariia AD v Sofiia na adres ul. Han Krum 25 или Шевездиш Фщвжьис, ЬА у Ядос, хь ьаиея кв. Гьх Никп 25 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като оффиcе@телепорт.бг или доосcе@шевездиш.фж


Web: https://www.teleport.bg
E-mail: Телепорт България АД

Пощенски код: 1000
Държава: България
Град: София
Адрес: ул. Хан Крум 25
Телефон: 0035929815661
Телефон 2: 003592815662
Телефон 3: 003592730010

Факс: 0035929815662
ДДС номер: 121790431
Дата на добавяне: 23.09.2009
Дата на актуализация: 27.09.2009

Добави към Facebook   Сподели в Twitter   Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  Оценка: 0
Тази компания бе разгледана: 2537 пъти
Оценка 2 - 2537 прегледа
Адрес
ул. Хан Крум 25, София 1000
България
Покажи по-голяма карта


 "ТЕЛЕПОРТ България" АД е търговско дружество, създадено от "МобилТел" АД и "БМВ" ЕООД. Предметът на дейност на "ТЕЛЕПОРТ България" АД включва изграждане, поддържане и опериране със сателитни далекосъобщителни мрежи и компютърни средства, системи и мрежи в страната и чужбина, и предоставяне на услуги чрез тях. Фирмената стратегия се основава на българското законодателство, на изискванията, залегнали в закона за далекосъобщенията, на секторната политика и другите действащи нормативни документи. Стратегията е насочена към задоволяване нуждите от алтернативни на наземните далекосъобщителни мрежи и от висококачествени и високоскоростни цифрови комуникации, базирани на съвременни VSAT технологии.От Март 1999г. "ТЕЛЕПОРТ България" АД е пълноправен член на Глобалния VSAT Форум. В момента тече вторият кръг на преговорите с производители на оборудване и доставчици на сателитен сегмент. 

Коментари за компанията Телепорт България АД:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката


 

Повече фирми в тази категория

Фирмите в

 1. Смартком

   СМАРТКОМ-БЪЛГАРИЯ АД (Смартком) е водещ системен интегратор в областта на телекомуникациите. Основните дейности на Смартком са свързани с развой, производство, консултации и услуги в областта професионалните комуникации....


 2. Пасат Антени ООД

  Производител на сателитни и комуникационни антени. Директен внос на сателитни приемници, конвертори, мотори елементи за кабелни мрежи и безжични комуникации .


 3. Интеруут България ЕАД

  Interoute има голяма и една от най-усъвършенстваните мрежи за пренос на глас и данни в Европа. Продуктите и услугите им  включват широколентов обхват, виртуални частни мрежи, достъп до високоскоростен интернет и пренос, управляем хостинг, комуникациионни услуги и медия излъчване. 


 4. Еволинк АД

   ЕВОЛИНК АД е водеща българска телекомуникационна компания, която предоставя и поддържа широка гама от телекомуникационни услуги. Те са насочени към доставчици на Интернет, широколентов IP достъп и алтернативни гласови телефонни оператори в България.


 5. Проше - Пано Панов ЕТ

  Proshe.bg е тясно-специализирана фирма в предоставянето на решения в областта на доставката на интернет.  Фирмата предлага цялостни решения на Вашите комуникационни и информационни нужди.


 6. Навел ООД

   Комуникационна техника. 


 7. Инкар ООД

   Фирма "ИНКАР" ООД гр. София е създадена през 1995 год. Дейността на фирмата е насочена основно в областта на телекомуникациите - покупко-продажба на пасивни елементи за телефонни и компютърни системи. През 1998 - 2000 год. участвахме...


 8. Ритбул ЕООД

  Ритбул е официален представител за България на немските фирми Lampertz GmbH, EPLAN Software & Service GmbH, предлага проектна и техническа консултация в областта на комуникационните и индустриални рак системи, специализирани машини и инструменти.


 9. Скай Тел ООД

   Непрестанно обогатяващ се пакет от модерни телекомуникационни решения, съобразени с бързо разрастващия се пазар и иновации в областта на комуникациите и в частност пълната гама от услуги, възможни в глобалната мрежа...


 10. ITsolutions Ltd

  ITSolutions Ltd е създадена с цел да подсигури успеха на Вашия бизнес, чрез проектиране, интегриране и реализация на високо-технологични решения. Така постигайки оптимизация на работните процеси и сигурна среда за съхранение на Вашата информация, ние ще Ви помогнем да се съсредоточите върху бизнеса си и да използвате максимално ефективно възможностите на Информационните технологии.