За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене на фирма Телетек Електроникс в София на адрес ул. Сребърна 14 може да е неправилно изписана като Teletek Elektroniks v Sofiia na adres ul. Srebyrna 14 или Шевешен Евеншидхсня у Ядос, хь ьаиея кв. Яиефщихь 14 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като еxпорт@телетек-елеcтрониcс.бг или еxздиш@шевешен-евеcшидхсcя.фж
Телетек Електроникс
Web: https://www.teletek-electronics.com
E-mail:

Пощенски код: 1407
Държава: България
Град: София
Адрес: ул. Сребърна 14
Телефон: 0035929694800
Телефон 2: 0035929694700

Факс: 0035929625213
Дата на добавяне: 23.09.2009
Дата на актуализация: 21.02.2013

  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  
Оценка: 0

Тази компания бе разгледана: 37818 пъти
Оценка 5 - 37818 прегледа

 Телетек Електроникс АД е производител на пълна гама продукти и системи за охрана и пожароизвестяване.Телетек Електроникс АД е част от холдинг Телетек Груп, България. 

Днес, 20 години след основаването на Телетек Електроникс АД, ние продължаваме да разработваме и реализираме нови идеи за по-качествени продукти в сферата на охранителната и пожароизвестителна техника.
 
За да отговорим на съвременните и специфични нужди на клиентите ни, ние започнахме да разработваме и внедряваме на нашите пазари не отделни продукти, а цялостни решения за охрана, подходящи за широк кръг приложения - апартаменти и малки офиси, къщи, вили, средни и големи търговски обекти (складове, магазини и др.).
 
Чрез непрекъсната обратна връзка от нашите клиенти и контакт с тях ние подобряваме продуктовите гами, така че да задоволим различни видове потребности. Ние осигуряваме на нашите клиенти:
 
§ Обработка на запитванията в рамките на същия ден
 
§ Техническа поддръжка за всички продукти
 
§ Провеждане на обучения
 
Телетек Електроникс АД е компания с традиции, предлагаща надеждни решения за охрана и пожароизвестяване - нашите продукти са вече добре познати в над 40 страни по света.

Адрес
ул. Сребърна 14, София 1407
България
Покажи по-голяма карта

Коментари за компанията Телетек Електроникс:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката