За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене на фирма ТехноМаш Инвест ООД в Русе на адрес Русе 7000, бул. Цар Фердинанд 32, офис 1 може да е неправилно изписана като TehnoMash Invest OOD v Ruse na adres Ruse 7000, bul. Tcar Ferdinand 32, ofis 1 или ШегхдПьц Схуеяш ДДА у Икяе хь ьаиея Икяе 7000, фкв. Ъьи Оеиасхьха 32, дося 1 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като тми@тми-бг.cом или шпс@шпс-фж.cдп
ТехноМаш Инвест ООД
E-mail:

Държава: България
Град: Русе
Адрес: Русе 7000, бул. Цар Фердинанд 32, офис 1
Телефон: 0035982596309
Телефон 2: 00359888560909


ДДС номер: 200528633
Дата на добавяне: 12.10.2011
Дата на актуализация: 10.10.2012

  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  
Оценка: +3

Тази компания бе разгледана: 33802 пъти
Оценка 5 - 33802 прегледа
Категории:

 

Уважаеми Дами и Господа ,
Бихме желали да Ви представим фирма "ТехноMаш Инвест" ООД, оторизиран представител на фирмите:
 
AKYUREK Technology – от 1973г. фирмата се занимава с производство на машини и съоръжения за обработка на семена, бобови и зърнени култури. Предназначението на машините е по време на жътва или след жътвата да почисти дадената култура от примеси като прах, камък, почва, слама, стъкло и други, както и да сортира, калиброва, заделя плътна, полуплътна и празна семка. Друго тяхно предназначение е да сортират семената по размер, тегло и цвят, като машините притежават функцията за настройване на параметрите според типа обработван продукт. Машините са с различен капацитет на производителност и биват с механично и автоматично управление. Благодарение на дългогодишния си опит в различни точки по света, производителят предлага комплексни решения в областта, според изискванията на клиента.
 
CESELSAN MACHINERY INDUSTRY - една от водещите фирми, специализирана в технологиите на осоляване, овкусяване, сушене и изпичане; производство на оборудване на всички видове машини в сектора на печени ядки, както и индивидуални и професионални автоматични производствени линии. Произведените машини и съоръжения са с двугодишна механична гаранция и с осигурено бързо сервизно обслужване за целия асортимент на продукцията. Машините са произведени от сертифицирана неръждаема хром-никелова стомана от марка AISI 304, подходящи за хранително-вкусовата промишленост. Целият асортимент на продукцията отговаря на стандартите ISO и HACCP. Компанията е сертифицирана със сертификати ISO 9001:200 CE, TSEK, ГОСТ. Произвежданите продукти са съобразени с европейските и световни стандарти и отговарят на изискванията за безопасност на храните. Дават възможност за стандартно осоляване, овкусяване и изпичане на продукта, минимизирайки енергийните разходи и човешкия фактор. Следвайки дългогодишната си практика и опит в областта, CESELSAN MACHINERY INDUSTRY предлага технология и технологични решения, съобразени с вашите индивидуални изисквания.
 
Машините и агрегатите са произведени от екип от опитни професионалисти, стремящи се да задоволят интересите и потребностите на клиентите. Предлагат се както индивидуални, така и цели технологични линии и решения „до ключ", включително и проектиране .
 
"ТехноМашИнвест" ООД предлага още:
 
- строителна техника;
 
- азот генератори;
 
- пакетиращи машини;
 
- складови стопанства, транспортна техника и съображения за зърнопродукти..
 
Извършваме консултански услуги за проучване на производители и пазар в Р. Турция, без ограничение на типа техника и сфера на производство.

Адрес
Русе 7000, бул. Цар Фердинанд 32, офис 1, Русе
България
Покажи по-голяма карта

Коментари за компанията ТехноМаш Инвест ООД:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката