За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене на фирма Фондация Хърс в София на адрес ул. Ангел Кънчев №14 партер ап.2 може да е неправилно изписана като Fondatciia Hyrs v Sofiia na adres ul. Angel Kynchev No14 parter ap.2 или Одхаьъс, Гщия у Ядос, хь ьаиея кв. Ьхжев Нщх`еу Хд14 зьишеи ьз.2 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като харс.фоундатион@гмаил.cом или гьия.одкхаьшсдх@жпьсв.cдп
Фондация Хърс
Web: https://harsfoundation.com
E-mail:

Държава: България
Град: София
Адрес: ул. Ангел Кънчев №14 партер ап.2
Телефон: 0035970010213
Телефон 2: 0035929810380
Телефон 3: 00359877939196


Дата на добавяне: 18.07.2011
Дата на актуализация: 22.08.2012

  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  
Оценка: +1

Тази компания бе разгледана: 33093 пъти
Оценка 5 - 33093 прегледа

Фондация „Хърс”  e юридическо лице с нестопанска цел, регистрирано за осъществяване на дейност в обществена полза и вписана в регистъра към Министерство на правосъдието. Тя разполага с дарителски фонд, предназначен за подпомагане на пострадали при катастрофи и други престъпления.

Средствата в него постъпват от дарители, които са били пострадали при пътни инциденти и вече са се възстановили от травмите си и са получили обезщетения от застрахователните компании на виновните водачи.

Много хора от цялата страна ежедневно стават жертви на катастрофи. Ние няма как да знаем, че Вие сте един от  тях, ако не ни потърсите!

Пътните инциденти възникват винаги внезапно и неочаквано. Всеки ден слушаме по радиото и гледаме по телевизията за тях, но никой , не допуска, че самият той или негови близки могат да пострадат при катастрофа. По тази причина никой не е подготвен за такова нещастие и не знае как да реагира, нито какви са правата му.

Ние разполагаме и с екип от квалифицирани специалисти – психолози и адвокати, които ще помогнат безплатно на пострадалите и техните близки.

И още нещо много важно – на първо място в този момент пострадалите от злополуки имат нужда от средства, тъй като, както ни е известно здравеопазването в България далеч не е безплатно. Колкото по-тежки са травмите, толкова по-скъпо е и лечението им. Много често се налагат операции, при които се поставят импланти, които здравната каса не поема. Някои дори не са здравно осигурени и болниците не искат да ги приемат. Други се нуждят от висококвалифицирана лекарска помощ, каквато не може да им бъде осигурена в най-близката болница.

Ние разполагаме с достатъчно средства, за да заплатим вместо Вас всички тези непредвидени разходи, а също така имаме възможност и контакти с водещи болници и клиники, където да уредим продължаване на вашето лечение, като организираме транспорта Ви до там.  Ние се грижим за клиентите си като за наши собствени близки , не се притеснявайте да потърсите нашата помощ!

Освен това, ние ще следим за защитата на Вашите права и интереси при воденото разследване от полицията и при наказателният процес в съда .

Нашите адвокати ще поемат безплатно воденето на дело за получаване на обезщетение от застрахователя на виновния водач или Гаранционния фонд, а ние ще заплатим всички такси и разноски по него. Вие нямате грижа за нищо, освен за здравето си. Ние защитаваме вашите интереси максимално и докрай  и ще Ви информираме своевременно за всяко развитие по Вашият случай!


Адрес
ул. Ангел Кънчев №14 партер ап.2, София
България
Покажи по-голяма карта

Коментари за компанията Фондация Хърс:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката