За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене на фирма ХОЛДИНГ ВАРНА АД в Варна на адрес бул.Сливница №55 може да е неправилно изписана като HOLDING VARNA AD v Varna na adres bul.Slivnitca No55 или ГДВАСХЖ УЬИХЬ ЬА у Уьихь хь ьаиея фкв.Явсухсъь Хд55 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като оффиcе@холдингварна.cом или доосcе@гдвасхжуьихь.cдп
ХОЛДИНГ ВАРНА АД
Web: https://www.holdingvarna.com
E-mail:

Държава: България
Град: Варна
Адрес: бул.Сливница №55
Телефон: 0035952603476


ДДС номер: 103800354
Дата на добавяне: 10.01.2009
Дата на актуализация: 13.02.2013

  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  
Оценка: 0

Тази компания бе разгледана: 37979 пъти
Оценка 5 - 37979 прегледа
Категории:


 ХОЛДИНГ ВАРНА АД е учреден през 1996 г. с предмет на дейност придобиване, управление, оценка и продажба на участия в български и чуждестранни дружества; придобиване, управление и продажба на облигации; придобиване, оценка и продажба на патенти, отстъпване на лицензии за използване на патенти на дружества, в които холдинга участва; финансиране на дружества, в които холдинга участва; производство на стоки и услуги; Осъществяване на търговска, посредническа дейност; Организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети по реда на Закона за счетоводството.   


Адрес
бул.Сливница №55, Варна
България
Покажи по-голяма карта

Коментари за компанията ХОЛДИНГ ВАРНА АД:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката