За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене на фирма Хоспис – Леонардо Да Винчи - ЕООД в София на адрес гр.София, жк.Овча купел, ул.Рождество №2 може да е неправилно изписана като Hospis – Leonardo Da Vinchi - EOOD v Sofiia na adres gr.Sofiia, jk.Ovcha kupel, ul.Rojdestvo No2 или Гдязся – Ведхьиад Аь Усх`с - ЕДДА у Ядос, хь ьаиея жи.Ядос,, эн.Ду`ь нкзев, кв.Идэаеяшуд Хд2 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като хоспиcе_лдв@маил.бг или гдязсcе_вау@пьсв.фж
Хоспис – Леонардо Да Винчи - ЕООД
Web: https://www.hospicedavinci.com/
E-mail:

Държава: България
Град: София
Адрес: гр.София, жк.Овча купел, ул.Рождество №2
Телефон: 00359882270197
Телефон 2: 00359882270198
Телефон 3: 00359882270194


ДДС номер: 201490872
Дата на добавяне: 12.07.2011
Дата на актуализация: 03.08.2012

  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  
Оценка: 0

Тази компания бе разгледана: 31481 пъти
Оценка 5 - 31481 прегледа

„Всеки живот, добре преживян е дълъг живот” – една дълбоко философска мисъл на гениалния Леонардо Да Винчи. Който не е гледал болен, той не знае колко физическа и психическа енергия се влага в непрекъснатите грижи за него. Освен специализирана медицинска помощ, всеки болен има нужда от емоционална и духовна подкрепа. Особено когато става въпрос за хора в напреднала възраст, с хронични, инвалидизиращи или терминални състояния. Наш приоритет е желанието ни да осъществим един добре преживян живот за Вашите близки!

Хоспис Леонардо Да Винчи се намира на тихо, светло, чисто и спокойно място. Сградата на хосписа е новопостроена, с широки входове за улеснен достъп на колички, в съответствие с Европейските изисквания. На разположение на пациентите са 23 стаи с по 2 легла и 4 апартамента. Стаите са светли и просторни с гардероб, телевизор, телефон и санитарен възел. Хосписът разполага с функционални легла, кислородни апарати, аспиратор и необходимите консумативи за тежко болни.

Етажът на партера е специализиран за тежко болните ни пациенти. На входа ще Ви посрещне портиер и ще Ви упъти към стаята на Вашия близък. В непосредствена близост до фоайето се намира асансьор, който улеснява достъпа на пациентите ни до различните части на хосписа. Във всяка баня има паник бутон, във всяка стая система за светлинно повикване, а в общите пространства 24 часово видеонаблюдение. Хосписът разполага с обширна столова за хранене на приземния етаж и с кътове за занимания, тихи игри и свиждане с близки на всеки етаж. На последния етаж се намира широка панорамна тераса с изглед към Витоша, където в хубаво време нашите пациенти могат да правят въздушни и слънчеви бани и да прекарват свободните часове. Градината около хосписа е прекрасно място за отдих, както и за среща с близки. Разполагаме и с покрито барбекю, където ще посрещаме официални и лични празници. Минерална вода и чай ще бъдат на непрекъснато разположение на нашите пациенти.

Адрес
гр.София, жк.Овча купел, ул.Рождество №2, София
България
Покажи по-голяма карта

Коментари за компанията Хоспис – Леонардо Да Винчи - ЕООД:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката