За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене на фирма Хотел Славянска душа в Велико Търново на адрес ул. НИКОЛА ЗЛАТАРСКИ. 21 може да е неправилно изписана като Hotel Slavianska dusha v Veliko Tyrnovo na adres ul. NIKOLA ZLATARSKI. 21 или Гдшев Явьу,хянь акць у Уевснд Шщихдуд хь ьаиея кв. ХСНДВЬ ЮВЬШЬИЯНС. 21 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като славянска_@абв.бг или явьу,хянь_@ьфу.фж
Хотел Славянска душа
E-mail:

Държава: България
Град: Велико Търново
Адрес: ул. НИКОЛА ЗЛАТАРСКИ. 21
Телефон: 00359625182


Дата на добавяне: 11.05.2011
Дата на актуализация: 24.08.2012

  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  
Оценка: +2

Тази компания бе разгледана: 33198 пъти
Оценка 5 - 33198 прегледа
Категории:

Хотел 'Славянска душа' се намира в сърцето на Велико Търново в старата част на града - на Самоводската чаршия. Любителите на културния туризъм могат да посетят хълма 'Царевец', който се намира на около 300 м от хотела и да се насладят на единствения по рода си спектакъл 'Звук и светлина', който ще им остави един незабравим спомен и ще ги върне назад в историята.

   Вниманието привличат и многобройните дюкяни и занаятчийски работилници, музеи и църкви, които се намират в архитектурния резерват 'Самоводска чаршия'. Тук можете да откриете типичните възрожденски механи, кафенета и сувенирни магазини, а само на 10 мин. път е и самия център на Велико Търново, където всеки гост на града може да намери идеалния начин за своето забавление. В близост до хотел Славянска душа е и Историческия музей, "Конака", Ханът на Хаджи Николи който е построен от уста Кольо Фичето.

   Хотел 'Славянска душа' се намира в тиха тясна уличка, където можете да се скриете от шума на големия град. Ние ви предлагаме 10 добре обзаведени стаи, всяка от които със собствен санитарен възел, кабелна телевизия, безжичен интернет, климатик, 24 часа топла вода, локално парно отопление. Пет от стаите са с тераса. Хотелът разполага и с уютна механа с 25 места, където можете да се насладите на вкусна храна и марково питие. Хотелът разполага със собствен паркинг за удобство на клиентите. В механа Славянска душа се предлагат закуски и вечери, а за групови посещения предлагаме опция с включени закуска и вечеря по предварително уговорено меню. Като услуга хотелът предлага и разходка до 50км от града до културни селища и манастири с уютен транспорт.

  Ако имате нужда от тишина и почивка, или пък искате да научите повече за българската история като посетите забележителностите на старата столица, то къща за госки 'Славянска душа' е винаги отворена за вас.


Адрес
ул. НИКОЛА ЗЛАТАРСКИ. 21, Велико Търново
България
Покажи по-голяма карта

Коментари за компанията Хотел Славянска душа:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката