За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски
ERP16.com - Уеб-базирана система за управление на бизнес процеси

Търсене на фирма Цифрови Преносни Системи ООД в София на адрес ул. Странджа 109 може да е неправилно изписана като Tcifrovi Prenosni Sistemi OOD v Sofiia na adres ul. Strandza 109 или Ъсоидус Зиехдяхс Ясяшепс ДДА у Ядос, хь ьаиея кв. Яшиьхаэь 109 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като дтс@дтс.бг или ашя@ашя.фж


Web: https://www.dts-ups.com
E-mail: Цифрови Преносни Системи ООД

Пощенски код: 1233
Държава: България
Град: София
Адрес: ул. Странджа 109
Телефон: 0035928315678
Телефон 2: 0035929310397

Факс: 0035928315678
ДДС номер: 121162750
Дата на добавяне: 23.09.2009
Дата на актуализация: 27.09.2009

Добави към Facebook   Сподели в Twitter   Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  Оценка: 0
Тази компания бе разгледана: 2128 пъти
Оценка 2 - 2128 прегледа
Адрес
ул. Странджа 109, София 1233
България
Покажи по-голяма карта


Цифрови Преносни Системи ООД е частна фирма, създадена през 1992 г. с предмет на дейност разработка, производство, инженеринг и сервиз на телекомуникационно оборудване за пренос по ефир на цифрова информация на далечни разстояния.Разработихме Изделието "Цифров модем за радиорелейна станция Р414" по тактико-техническо задание на Министерството на отбраната. Това изделие беше прието на въоръжение през 1995 г. и чрез него беше модернизирана радиорелейната линия с военно предназначение София - Бургас - Варна, влязла в редовна експлоатация през 1996 г."Цифров модем за радиорелейна станция Р409" е по същество пренастройваема и съвместима с военните стандарти EUROCOM и NATO радиорелейна станция. Тя беше разработена през 1997 г. и направи своята промоция на международното изложение "ХЕМУС98" за електронна апаратура с военно и специално предназначение.През 1995 г. стартира дейността ни в областта на резервното електрозахранване. Тя постепенно стана основна за фирмата и отбеляза значителен пазарен дял.Развива се в следните основни направления:Дистрибуция, инженеринг и сервиз на непрекъсваеми токозахранващи устройства на френско-италианския производител SOCOMEC SICON UPS;Инженеринг и сервиз на системи за резервно електрозахранване с дизелгенератори и газ-генератори на италианския производител SPARK Energy; Инженеринг на радиорелейни системи; Търговия с батерии за UPS на италианския производител FIAMM-GS.

Коментари за компанията Цифрови Преносни Системи ООД:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката


 

Повече фирми в тази категория

Фирмите в

 1. Телекомплект АД

   Изграждане на телекомуникационни съоръжения, телефонно и радиостроителство.


 2. Вега 2002

  Интернет магазин за продажба на GSM апарати и аксесоари. 


 3. Омнител

  Фирма за сервизно обслужване на GSM апарати. Занимава се с:Прогностичен анализ за развитието на пазара на мобилни комуникации за близките 10 годиниУслуги с добавена стойност в ИнтернетЧетвърто поколение мобилни комуникации - UBMTS


 4. Евросат

   Директен внос на сателитни и кабелни системи. 


 5. Унител - Банишки и сие СД

   Инженеринг и локални съобщителни системи. Внос и доставка от склад на телефонни апарати, телефонни централи за офиси, учреждения и хотели. Механични и електронни активни и пасивни елементи. Производство на таксуващи устройства на телефонни разговори. 


 6. Юнит комерс ООД

  . Благодарение на собствената мрежа от магазини и дилъри Юнит комерс ООД се налага, като един от водещите доставчици на мобилни телефони и аксесоари за тях. С оглед на непрекъснато нарастващия брой клиенти и предлагането на...


 7. Бетамарк ЕООД

  Производство на цифрови и аналогови домофонни системи, аудио и видео домофонни апарати, кодови брави, ново поколение автомати за стълбищно осветление, сигнално-повиквателни системи за болници.


 8. Балкантел ООД

  Проектиране, доставка, изграждане, техническа поддръжка и ремонт на телекомуникационни системи, системи за радиоразпръскване,навигационно, електронно, измервателно и калибрационно оборудване, системи за сигурност.  


 9. Мигтон - Нет ЕООД

  Доставка, монтаж, инсталация и програмиране на телефонни централи.


 10. Ериксон Телекомюникейшънс България ЕООД

   Доставка, монтаж и сервиз на телекомуникационно оборудване. Съоръжения и системи за изграждане на телекомуникации, мултимедия, ISDN, PSTN АТМ, Х 25 и други. Мобилна телефония.