За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски
Еврокетъринг - индивидуални кетъринг услуги за Вашето събитие

Търсене на фирма Чайкафарма АД в Варна може да е неправилно изписана като CHajkafarma AD v Varna или ~ьэньоьипь ЬА у Уьихь . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като оффиcе@цхаикапхарма.cом или доосcе@ъгьсньзгьипь.cдп


Web: https://www.tchaikapharma.com/
E-mail: Чайкафарма АД

Държава: България
Град: Варна
Телефон: 0035952307321
Телефон 2: 0035929603746

Факс: 0035952307322
ДДС номер: 103524525
Дата на добавяне: 23.09.2009
Дата на актуализация: 27.09.2009

Добави към Facebook   Сподели в Twitter   Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  Оценка: 0
Тази компания бе разгледана: 2627 пъти
Оценка 2 - 2627 прегледа
Адрес
90, Варна
България
Покажи по-голяма карта


 Дейността на Чайкафарма АД се изразява в първично опаковане на таблети и бистери, вторично опаковане на блистрите в картонени кутии и етикиране на херметически затворени флакони. Всички манипулации се извършват автоматично в почти стерилна среда.Чайкафарма произвежда медикаменти в тясно сътрудничество с редица концерни от Европа и Съединените щати. 

Коментари за компанията Чайкафарма АД:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката


 

Повече фирми в тази категория

Фирмите в

 1. ФАРМАЦЕВТИЧЕН ЗАВОД МОНТАВИТ

    За 65 години международния бизнес на Монтавит е свързан с производството на лекарства и продукти, свързани със здравето. Ние сме заинтересовани в дълготрайното и успешно развитие на нашия бизнес, да запазим своята...


 2. AquaSource Илияна Ангелова

  За Aquasource Вече над 18 години откакто AquaSource се е посветила в поддържане на здравословен начин на живот, използвайки само натурални средства. Дейвид Хауъл споделя своето откритие, че синьо- зелените водорасли помагат на...


 3. “Телестар България” ЕООД

  Фирма “Телестар България” ЕООД предлага на българският пазар продукти за дома, за здравето, спортни стоки,аксесоари, продукти за автомобила, козметика и др.


 4. Балканфарма Разград АД

   Частно дружество част от Балканфарма холдинг АД, София.Производство и търговия с лекарствени субстанции и готови лекарствени форми за хуманната и ветеринарната медицина. 


 5. Билкова борса Аптека

   Търговия с билки. 


 6. Балканфарма - Дупница АД

   Дистрибуция на български и чуждестранни лекарства. 


 7. Клиника по Китайска и Източна Медицина

  Акупунктура, Иглотерапия, Билколечение, Билки, Китайска Медицина, Източна, Алтернативна, Детски Туина Масаж: д-р Тенчо Войников, ДИПЛОМИРАН СПЕЦИАЛИСТ; Лечение, Диагностика, Диетология, Су Джок, Фитотерапия, Чи Гонг, Нетрадиционна, Иглолечение, София, ТКМ, Рефлексотерапия, Иглоукалывание, Acupuncture, Akupunktur, Chinese Medicine, Acuponcture, Herbs, TCM, Krauter, Tuina Massage, Лазер, Мокса, Вентузи


 8. Билкокооп София

   Билки, билкови чайове, ванни препарати. 


 9. Биогейм ООД

   Произвежда 47 продукта в прахообразна, течна, капсулна, таблетна и гел форма. Продуктите са в пет основни групи: Протеинови концентрати, аминокиселини и гейнери; Витамини, минерали и изотонични продукти; Липотропни форми; Енергетици. издател на специализираното цветно списание за бодибилдинг и фитнес ''Олимп''. 


 10. И.П. - Юлия ЕТ

   Произвежда: лечебен боров мед от шишарки­ лековит за бронхити, бронхиални астми и гръдни заболявания; сироп от черен бъз­ плод - служи за общо засилване на организма; сироп от розов цвят­ препоръчва се като слабително и очистително средство.