За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене на фирма Statev Advice - Статев Адвайс Плевен - счетоводна къща в Плевен на адрес гр. Плевен, ул. Ангел Кънчев № 8, ет. 2, офис 3 може да е неправилно изписана като Statev Advice - Statev Advajs Pleven - schetovodna kyshta v Pleven na adres gr. Pleven, ul. Angel Kynchev No 8, et. 2, ofis 3 или Яшьшеу Ьаусcе - Яшьшеу Ьауьэя Звеуех - я`ешдудахь нщцшь у Звеуех хь ьаиея жи. Звеуех, кв. Ьхжев Нщх`еу Хд 8, еш. 2, дося 3 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като статевадвиcе@гмаил.cом или яшьшеуьаусcе@жпьсв.cдп
Statev Advice - Статев Адвайс Плевен - счетоводна къща
Web: https://www. Statevadvice.hit.bg
E-mail:

Държава: България
Град: Плевен
Адрес: гр. Плевен, ул. Ангел Кънчев № 8, ет. 2, офис 3
Телефон: 00359888281728
Телефон 2: 0035964827000
Телефон 3: 00359878693010


Дата на добавяне: 12.10.2011
Дата на актуализация: 22.10.2012

  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  
Оценка: +2

Тази компания бе разгледана: 32853 пъти
Оценка 5 - 32853 прегледа
Категории:

 

СТАТЕВ АДВАЙС е консултантска и счетоводна кантора, която е успяла да изгради стабилен екип от специалисти с дългогодишен опит в консултантските въпроси по Европейските инвестиционни проекти и всички сфери на счетоводното, данъчно и осигурително обслужване.  За фирмата работят трима магистри по счетоводство и контрол, един магистър по финанси, магистър по макроикономика, юрист и IT специалист. 

 

Постарали сме се да покрием всички възможни нужди на всеки бизнес. Предлагаме пълно абонаментно обслужване, еднократни данъчни и счетоводни услуги, консултации, съдействаме при различни регистрации, дерегистрации и ликвидации на фирми.

Предмет на дейност: Консултантски и счетоводни услуги

Консултантски услуги:

Тайната на реализацията на инвестиционните проекти е да попаднеш на качествени консултанти.

Открива и анализира възможности за бизнес развитие, разработва нови проекти по Европейски програми;
Активно търси и участва в закупуването на подходящи за инвестиране бизнес имоти; анализира статута и инвестиционните им възможности;
Изготвя бизнес планове, инвестиционни и пазарни концепции за съществуващи и бъдещи проекти.
Отговаря пряко за един или няколко проекта, като участва във всички фази и етапи, носи отговорност за спазване на сроковете и бюджета.
Води преговори и сключва договори с общински и държавни органи, с проектанти, с външни изпълнители, с маркетингови агенции, с консултанти по отдаването под наем, с финансови институции и други важни за проектите външни организации.

 

Счетоводни услуги:

Абонаментно счетоводно обслужване;

Годишно счетоводно приключване;

Обществено осигуряване;

Допълнително задължително обществено осигуряване;

Консултации (по счетоводни въпроси и такива, свързани с общественото осигуряване);

Изготвяне и регистрация на основни, допълнителни трудови и граждански договори;

Изготвяне на ведомости за работна заплата, декларация 1 и 6;

Финансово-счетоводен анализ;

Счетоводно обслужване на свободни професии;

Внасяне на авансови, окончателни и еднократни данъци и акцизи;

Изготвяне и подаване на справка-декларация, дневници и vies декларации по ЗДДС, Интрастат декларации.

Регистрации и правни консултации;

 

Основната цел на фирмата ни е чрез коректно и професионално изпълнение на предлаганите услуги да осигури максимална сигурност и спокойствие на клиентите си, защото тяхната удовлетвореност е нашата най-добра реклама.

 

 Да поемем счетоводното и данъчно отразяване на бизнеса на клиент е отговорна и сложна работа. За да се справим с тази важна задача трябва да са налице редица фактори. На първо място се запознаваме в детайли с всеки един бизнес, за който ще работим без значение от мащаба му.

 

Изграждането на доверие с клиентите ни е следващата най-важна стъпка. Когато имаме информацията и доверието, вече идва ред на нашите знания, опит и компетентност.

 

Разработваме схема за работа, която най-добре би отговорила на изискванията на конкретния бизнес. Данъчното планиране подпомага реализирането на целите, дава възможност да се предвидят бъдещи приходи и разходи, предотвратява неприятни изненади в края на отчетния период.

Нашите счетоводни съвети могат да Ви спестят много време, пари и нерви. Когато поемаме счетоводното обслужване на наш клиент, ние приемаме неговия бизнес като наш .

 

Своевременното и вярно осчетоводяване на стопанските операции, данъчното планиране, осигурителните услуги, консултациите, представителството на бизнеса Ви пред държавната администрация: НАП, НОИ, НСИ, Търговски регистър, Комисия за защита на личните данни, Главна инспекция по труда и др. 

 

Ако имате каквито и да е въпроси свързани със счетоводството, данъците или осигуряването, ние сме на разположение.


Адрес
гр. Плевен, ул. Ангел Кънчев № 8, ет. 2, офис 3, Плевен
България
Покажи по-голяма карта

Коментари за компанията Statev Advice - "Статев Адвайс" Плевен - счетоводна къща:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката