За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски
ERP16.com - Уеб-базирана система за управление на бизнес процеси

Търсене на фирма World Wide Connect в София на адрес ул.Елемаг 19 може да е неправилно изписана като World Wide Connect v Sofiia na adres ul.Elemag 19 или Wдива Wсае Cдххеcш у Ядос, хь ьаиея кв.Евепьж 19 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като илиДържава: България
Град: София
Адрес: ул.Елемаг 19
Телефон: 0035929631088
Телефон 2: 0035929632767


Дата на добавяне: 23.09.2009
Дата на актуализация: 27.09.2009

Добави към Facebook   Сподели в Twitter   Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  Оценка: 0
Тази компания бе разгледана: 2352 пъти
Оценка 2 - 2352 прегледа
Адрес
ул.Елемаг 19, София
България
Покажи по-голяма карта


 World Wide Connect е специализиран телекомуникационен доставчик осигуряващ висококачествени услуги за провеждане на международни телефонни разговори на конкурентни цени посредством услугата "CALL BACK".Какво предлагаме:Спестявате средства за международни телефонни разговориНяколко телекомуникационни платформи - Standard quality, High qualityВръзка с Вашите клиенти по света 24 часа с отлично качество, без промяна в цената на услугатаРазговорите могат да бъдат провеждани от всеки телефонен пост, служебен или домашен, включително мобилния Ви телефонАктивиране на услугата върху неограничен брой независими телефонни линии навсякъде по светаПолучаване на подробно месечно извлечение за всички проведени телефонни разговори24 часова техническа поддръжкаВсяка платформа осигурява различно качество на телефонната връзка в зависимост от нуждите на клиента. Комуникационните платформи не са интернет базирани. 

Коментари за компанията World Wide Connect:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката


 

Повече фирми в тази категория

Фирмите в

 1. Телекомплект АД

   Изграждане на телекомуникационни съоръжения, телефонно и радиостроителство.


 2. Вега 2002

  Интернет магазин за продажба на GSM апарати и аксесоари. 


 3. Омнител

  Фирма за сервизно обслужване на GSM апарати. Занимава се с:Прогностичен анализ за развитието на пазара на мобилни комуникации за близките 10 годиниУслуги с добавена стойност в ИнтернетЧетвърто поколение мобилни комуникации - UBMTS


 4. Евросат

   Директен внос на сателитни и кабелни системи. 


 5. Унител - Банишки и сие СД

   Инженеринг и локални съобщителни системи. Внос и доставка от склад на телефонни апарати, телефонни централи за офиси, учреждения и хотели. Механични и електронни активни и пасивни елементи. Производство на таксуващи устройства на телефонни разговори. 


 6. Юнит комерс ООД

  . Благодарение на собствената мрежа от магазини и дилъри Юнит комерс ООД се налага, като един от водещите доставчици на мобилни телефони и аксесоари за тях. С оглед на непрекъснато нарастващия брой клиенти и предлагането на...


 7. Бетамарк ЕООД

  Производство на цифрови и аналогови домофонни системи, аудио и видео домофонни апарати, кодови брави, ново поколение автомати за стълбищно осветление, сигнално-повиквателни системи за болници.


 8. Балкантел ООД

  Проектиране, доставка, изграждане, техническа поддръжка и ремонт на телекомуникационни системи, системи за радиоразпръскване,навигационно, електронно, измервателно и калибрационно оборудване, системи за сигурност.  


 9. Мигтон - Нет ЕООД

  Доставка, монтаж, инсталация и програмиране на телефонни централи.


 10. Ериксон Телекомюникейшънс България ЕООД

   Доставка, монтаж и сервиз на телекомуникационно оборудване. Съоръжения и системи за изграждане на телекомуникации, мултимедия, ISDN, PSTN АТМ, Х 25 и други. Мобилна телефония.