За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

За Фирмен Указател

Фирмен Указател е указател на българските фирми с над 160 000 от тях, подредени по категории и обозначени с ключови думи с цел по-лесно описване на дейността им. В най-големия указател на фирмите в България Вие ще можете да намерите информация за продуктите им, както и допълнителна информация за тях.

Регистрацията във Фирмен Указател е безплатна, но предлагаме и няколко абонаментни плана за фирмите, които желаят да получат повече посетители, преглеждания на профила им, безплатни разговори, както и много други екстри. Повече информация можете да получите на абонаментни планове.

Фирмен Указател е запазена търговска марка и е собственост на Онлайн Регистри 2 ЕООД и всички права върху името, марката и съдържанието на сайта са запазени. Тук можете да прочетете повече за условия за ползване.

С цел подобряване на услугите ни ние се стремим да помогнем на бизнеса да достига до все повече клиенти. За целта ние си партнираме с едни от най-големите каталози и портали в света. Тук можете да видите нашите партньори.