За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене - ВИП Секюрити

Препоръчани:

 1. ИНВЕКС СЕКЮРИТИ - ООД

  ИНВЕКС СЕКЮРИТИ е водещо дружество за охрана, транспорт и логистика на опасни товари класове 1 и 7, както и 3-9 при транспортирането им в Европейският съюз и трети страни, в съответствие с Международните конвенции ADR, IMO, IMDG и RID,...


 2. Детски учебен център „Любознайко”

  Детски учебен център Любознайко е разположен в ж.к. Чайка , в самостоятелна реновирана сграда , съобразена с функциите и дейността на центъра. Четирите учебни зали са оборудвани с модерни учебни пособия и обзавеждане ,...


Всички търсенияРезултати: 1 - 30 от 93 [«] 1 2 3 4 [»]   . 1. Вип Секюрити

  Охранителна дейност.


 2. Секюрити Холдинг АД

  Търговия с охранителна техника.


 3. Сигма Секюрити ООД

  Охранителни и сигнални системи и съоръжения


 4. АСО - БА Меджик секюрити ЕООД

  Физическа и техническа охрана на фирми.


 5. Час Секюрити ООД

  Фирма ЧАС СЕКЮРИТИ ООД е специализирана фирма за охрана на физически и юридически лица, охрана на ценни пратки и товари, персонална охрана, проектиране, монтаж и подръжка на сигнално охранителна техника, видеонаблюдение и пожароизветяване.Фирмата разполага с петнадесет автомобила за обслужване на охраняваните обекти за Варна и региона.


 6. Експрес секюрити ЕООД

  Охранителни системи и оборудване.


 7. Арми секюрити ЕООД

  Охранителни системи и оборудване.


 8. Равена Секюрити Системс

  Продажби на охранителни системи за автомобила, дома и офиса и аудиосистеми.


 9. Тим Секюрити Академи

  Стрелбищен комплекс Комбат.


 10. Секюрити Марк ООД

  Маркиране на автомобили против кражба.


 11. Секюрити България

  Електронен портал с магазин за сигурност, контрол и безопасност. Системи за контрол на работно време. Карти RFID и PVC. Картови принетри и консумативи. Защитни холограмни стикери със стандартен и потребителски дизайн. Проектиране, доставка и поддръжка.


 12. Секюрити Глобъл

  Охрана, сигурност, патрулна служба.


 13. Д.М. Секюрити Груп ООД

  Охрана на физически лица и тяхното имущество, охрана на имуществото на юридически лица, на сгради, помещения и стопански обекти.


 14. Балкан секюрити

  Частно специализирано дружество за комплексна охрана.


 15. Вега секюрити 1 АД

  Охрана на имуществото на физически или юридически лица, вкл. със СОТ и Радио СОД. Лична охрана на физически лица. Охрана на ценни пратки и товари. Охрана на мероприятия.


 16. Г4С Секюрити Сървисиз България

  Г4С Секюрити Сървисиз България АД работи в сферата на търговската сигурност от 1993 г. Г4С СЕКЮРИТИ СЪРВИСИЗ БЪЛГАРИЯ АД е дъщерно дружество на международната компания Group 4 Securicor, която е водеща в предлагането на решения за...


 17. Бат Секюрити

  Охрана, сигурност, детективски услуги.


 18. Рак Секюрити

  Внос и търговия с алармени системи, аксесоари за автомобили.


 19. Еспол Секюрити - СОТ ЕООД

  Фирма ЕСПОЛ СЕКЮРИТИ - СОТ ЕООД предлагат следните СОТ услуги: - Изграждаме телевизионни системи за контрол и видео-наблюдения - Монтаж на пожаро-известителни системи - Монтаж на домофони видео-уредби - Сервиз на инсталирани системи - Гаранционен и следгаранционен сервиз - Проектиране, изграждане, настройка и въвеждане в експлоатация на СОТ


 20. Енигма Секюрити Груп ЕООД

  Сигнално-охранителни системи, системи за видеонаблюдение, контрол на достъпа, ранно пожаро-известяване.


 21. Армибул секюрити ЕООД

  Фирма Армибул Секюрити ЕООД е основана през 1996г с .ф.д № 9550/08.07.96г. на Софийски градски съд с цел да отговори на нарастващите нужди от защита срещу посегателство на имуществото на обществото. От 07.05.1997 г. до настоящия момент, фирмата се управлява от Анка Танева- управител и едноличен собственик.


 22. Армибул Секюрити

  Комплексно осигуряване защитата на културни учреждения.


 23. Арсенал - Р Секюрити ООД

  Охранителната фирма предлага на Вашето внимание въоръжена и невъоръжена охрана на общини, банки и финансови учреждения, хотели и комплекси, и други.


 24. Милениум секюрити ООД - София

  Коли под наем, мерцедес, чайка(лимозина), ауди А8, шофьор пожелание на клиента. Охрана на обекти и хора.


 25. Велттед Секюрити

  ВЕЛТТЕД - СЕКЮРИТИ ЕООД е лицензирано дружество за извършване на частна охранителна дейност на територията на област Велико Търново. ВЕЛТТЕД - СЕКЮРИТИ ЕООД се грижи за вашето спокойствие. Екипите ни са квалифицирани, снабдени с необходимата техника, въоръжение и екипировка. Преминали са специална подготовка за употреба на огнестрелно оръжие и физическо въздействие.


 26. Балканфарма Секюрити ЕООД

  Охранителна дейност.


 27. Ритейл Секюрити

  Retail Security предлага охрана на стоки и мостри. Компания специализирана в областта на охранителната дейност.Проектира, изгражда и предлага решения за сигурност предназначени за търговски площи. Притежава ексклузивни права за продажба, инсталиране и поддръжка на всички продукти от търговските марки на ShopGuard.


 28. Сигма Секюрити-1 ООД - Бургас

  Охранителна фирма.


Всички търсенияРезултати: 1 - 30 от 93 [«] 1 2 3 4 [»]   .