За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене - СЪКСЕС СОЛЮШЪНС

Препоръчани:

 1. АДЖЕНДА БГ - ЕООД

  Презентация на фирмата. Чрез АДЖЕНДА Тренинг Солюшънс ООД Ви предлагаме широк спектър на бизнес и софт скилс тренинг решения. Независимо от голямото портфолио от обучителни услуги и продукти, фокуса ни е запазен върху...


Всички търсенияРезултати: 1 - 30 от 69 [«] 1 2 3 [»]   . 1. Съксес Солюшънс

  Success Solutions извършва компютърни услуги, изгражда и администрира локални мрежи,асемблира и администрира настолни компютри и сървъри, предлага абонаментна компютърна поддръжка. Продава лицензиран бизнес софтуер, компютри и периферни устройства. Продава оригинални тонер касети за принтери, факсове, копирни машини, както и техни заместители за лазерни, мастилено-струйни и матрични принтери.


 2. Тест Солюшънс ЕООД

  Продажба на електронно-измервателна апаратура - уреди с общо предназначение (осцилоскопи, мултиметри, генератори, честотомери и др), специализирани уреди за телекомуникациите (SDH/PDH/SS7/ISDN/ATM), протоколни анализатори, решения в областта на оптическите комуникации, спектрални анализатори, микровълнови и радиочестотни измервателни уреди, калибриращи системи и др. Комплексни решения за Информационна Сигурност.


 3. АйБил Интерактив Солюшънс АД

  АйБил Интерактив Солюшънс АД е специализирана в разработването на софтуерни решения за отчитане на клиентски сметки в областта на телекомуникациите. Фирмата последователно специализира решенията си за всички традиционни VoIP...


 4. АИП Солюшънс

  Програмиране и уеб дизайн.


 5. Бритиш Трейнинг Солюшънс

  Британски преподаватели с дългогодишен опит.


 6. Бекъп Солюшънс - Веселин Георгиев ЕТ

  Търговска дейност.


 7. Ай Ти Солюшънс

  Проектиране, изграждане и поддръжка на компютърни мрежи.


 8. Сирма Солюшънс

  Сирма Солюшънс е най-голямото и водещо бизнес- звено на Сирма Груп АД, лидер на световния и българския пазар в областта на информационните технологии. Сирма Солюшънс предлага консултантски услуги за IT решения и управление на проекти, софтуер и системна интеграция за е-бизнес и е-правителство и софтуер и системна интеграция за финансови институции.


 9. Спийдкор Солюшънс ООД

  Поправка, ремонт и техническа подръжка на компютри и друга техника, уеб дизайн и хостинг.


 10. Дейта Солюшънс ООД

  Разработка на цялостни софтуерни решения за търговски, производствени и финансови компании. Фирмата предлага услуги по системна интеграция, бизнес анализ, обучение, поддръжка и консултански услуги. Системата Promoter е интегрирано решение за управление на фирмените ресурси и процеси(ERP), базирана на нови технологии и дългогодишен опит.


 11. Хоме Солюшънс

  Почистване.


 12. Съксес - 2004

  адрес: 1527 София, бул. Васил Левски No.148 , тел./факс: +359 2 9434547


 13. Инакем Солюшънс ООД

  Вътрешна и външна търговия, лотистика и дистрибуция на химически продукти, композитни материали и торове.


 14. Сейнт Солюшънс

  Продажба и доставка на компютърна и офис техника.


 15. Глобъл Ай Ти Солюшънс ЕООД

  Улеснен и бърз достъп до професионална поддръжка на вашия компютър, мрежи и инсталации. Изграждане и профилактика на динамични уеб-сайтове, аутсорсинг, структурно окабеляване и много други. Видеонаблюдение с отдалечен достъп, антивирусни решения и мн.др.


 16. Бизнес Солюшънс Бокс ООД

  Консултантски услуги при подготовка на проектна документация по Европейските финансиращи програми; разработване, внедряване и адаптиране на Системи за управление(ISO стандарти); подготовка на бизнес анализи, бизнес планове,...


 17. Адванс Солюшънс ООД

  Компания специализирана в изработка и поддръжка на уеб сайтове и създаване на цялостни концепции за присъствие в Интернет пространството. Собственик на специализираните портали: www.MebelCenter.com и www.HomeCenter.bg.


 18. Динамик Солюшънс Джи Би

  Адвокатска кантора с представителства в Англия и България.


 19. АДЖЕНДА ТРЕНИНГ СОЛЮШЪНС ООД

  Програми за увеличение на трудоспособността.


 20. Ес Пи Ен Солюшънс

  Интернет услуги.


 21. Бизнес Солюшънс Бокс

  Евро проекти. Внедряване на СУ управление. ISO стандарти.


 22. РАВ Солюшънс ЕООД

  Внедряване на софтуерни системи за управление на бизнеса. Разработка на специфични решения и системи по поръчка. Автоматизация на промишлени процеси. Софтуер и хардуер за промишлени и бизнес нужди. Интернет услуги и продукти. Цялостни решения и системна интеграция. Консултантски услуги по избор на решения и продукти.


 23. Съксес Къмпани ООД

  Организиране на конферентни мероприятия, презентации, фирмени тържества, коктейли, Team building, маркетингова консултация, изготвяне на стратегически план, рекламна концепция, промоционален годишен план на малки и средни фирми.


 24. Адвъртайзинг енд Маркетинг Солюшънс

  Агенция за пълно маркетингово и рекламно обслужване.


 25. Бекал солюшънс

  БЕКЪП СОЛЮШЪНС Ви предлага сервиз и продажба на компютърни системи висок и среден клас, преносими компютри, мултимедия, периферия.- Асемблиране, ремонт и продажба на компютри и периферия; - Изграждане на компютърни мрежи; - Изграждане на системи за видеонаблюдение;- Доставка, монтаж и сервиз на телефонни централи; - Сервизно обслужване и абонаментна поддръжка;


 26. Тейлърд Солюшънс Мениджмънт ЕООД

  Tailored Solutions Management Ltd. има за своя дейност управление на активи и консултатска дейност. Старае се да предложим богат диапазон от услуги на международни клиенти, които биха желали да развиват бизнес в България и цяла Източна...


 27. Кий Съксес Индикейтърс ЕООД

  Новосъздадена компания, която предлага услуги в областта на управленското консултиране и човешките ресурси.


 28. Уеб Съксес ООД

  Web Success e водеща компания в областта на интерактивните интернет услуги в България. Предлага цялостен пакет от услуги, започващ от изграждане на корпоративна идентичност, уеб дизайн и програмиране до интернет маркетинг кампании.


 29. Уеб Солюшънс

  Изработване на интернет страници с европейско качество.


Всички търсенияРезултати: 1 - 30 от 69 [«] 1 2 3 [»]   .