За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене - ТРИ ЕЛЕКТРИК

Препоръчани:

 1. Политрансфер Електрик ЕООД

  Политрансфер Електрик ЕООД е регистрирана през 2002 г. със седалище Благоевград, но дейността която упражнява е с мениджмънт от 1992год. Фирмата е специализирана в търговия с кабели и проводници, търговия с кабелни...


Всички търсенияРезултати: 1 - 30 от 98 [«] 1 2 3 4 [»]   . 1. Дженерал Електрик Интернешънъл

  GE е утвърден световен лидер в областта на услугите, технологиите и производството. Компанията предлага изключително разнообразна гама продукти и услуги, като например:Глобален обмен на данни: GE предлага решения за глобална...


 2. Сиана Електрик ЕООД

  Фирма СИАНА ЕЛЕКТРИК ЕООД се специализира в доставката на промишлено електро- и енергооборудване и резервни части към него в следните основни направления: Електродвигатели общопромишлени, взривозащитени,...


 3. Електрик Билд ООД

  Ако търсите изграждане, ремонт и поддръжка на електрически мрежи и инсталации, монтаж и/или подмяна на електрическо оборудване, отсраняване на неразрешими проблеми с Вашата ел. инсталация - значи сте на правилното място! ЕЛЕКТИК БИЛД ООД е изградена от млади и амбициозни специалисти с дългогодишен опит и стаж, извършващи допълнителни дейности за улеснението на своите клиенти!


 4. Уестингхаус електрик АД

  Проектиране и производство на атомни електроцентрали, системи за почистване на околната среда от радиоактивни, химически и други замърсявания.


 5. Дечев електрик инструментс СД

  Производство на заваръчни трансформатори, заваръчни токоизправители, зарядни и зарядно-стартови устройства. Гаранционен и извънгаранционен сервиз.


 6. АК Електрик АД

  Проектиране, производство и продажба на електрически табла, комплектни разпределителни уредби за ниско, средно и високо напрежение, предназначени за производството, преноса и разпределението на електрическа енергия и лостови прекъсвачи.


 7. Ник Електрик ООД

  Търговия с резервни части за домакински електроуреди. Перални, готварски и отоплителни печки, микровълнови фурни, хладилници, бойлери, прахосмукачки. Фирмата е директен вносител на оригинални резервни части за всички европейски производители на домакински електроуреди.


 8. Електрик

  Шкафове електроразпределителни за кабелни мрежи ниско напрежение ШК, табла главни електромерни тип ТРС и ТРН, комплектни кондензаторни устройства ККУ-М, Шкафове електроразпределителни за кабелни мрежи ниско напрежение ШК.


 9. "Електрик лайт" ООД

  Ние сме фирма за производство на осветителни тела. На пазара сме от 1990г. От 1997 г. се занимаваме и с внос на стъклени абажури от Турция, работим с водещи фабрики, които са еталон за стил и качество. От 2001 г. сме изключителен...


 10. МиМ Електрик

  Фирма МИМ ЕЛЕКТРИК е основана от инж. Минко Шойлеков. Дейността й е специализирана в проектирането и изграждането на вътрешни и външни електроинсталации.Електрически табла ниско и средно напрежение.Изграждането на структурни кабелни системи за компютърни мрежи и телефонни инсталации, както и противопожарни инсталации.


 11. Ник Електрик

  адрес: 1505 София, бул. Мадрид No.40 , тел./факс: +359 2 9447055


 12. Електрик ДМ - Димитър Митев ЕТ

  Електротехника.


 13. АК Електрик

  адрес: 2400 Радомир, ул. Райко Даскалов No.68 , тел.: +359 777 82202, факс: +359 777 82216


 14. Електрик - 90 - Борис Георгиев

  Заваръчна техника и специализиран сервиз. Продажба на апарати за заваряване по метода МИГ МАГ (СО2), ВИГ ТИГ (аргон), ММА (електрод), редуцирвентили за технически газове, добавъчни материали (алуминии, бронз, месинг, сребърен припой, хром никел и др.).


 15. ПЕТЪР ЕЛЕКТРИК

  Фирма Петър Електрик ЕООД е създадена през 1990 година от настоящия си собственик и управител Петър Веселинов. През годините фирмата се разраства като постепенно увеличава размера и присъствието си на пазара. Сега предлага разнообразни услуги в сферата на електрообзавеждането на частни и корпоративни клиенти.


 16. Айс Електрик ООД

  Монтаж и сервиз на климатична и хладилна техника. Обучение на кадри. Ремонт на битова техника, включително и микровълнова техника.


 17. Електрик Лайт

  Производство и внос на осветителни тела.


 18. ПИ ЕС ЕМ Електрик ЕООД

  Проектиране и монтаж на ел. инсталации, ел. уредби до 35 Кv, изработка на ел. табла, инженеринг, пожароизвестяване.Фирмата е създадена през 1991 г. в Пловдив с предмет на дейност проектиране, монтаж, строителство и ремонт на вътрешни...


 19. Електрик 90

  адрес: 5800 Плевен, ж.к. Сторгозия,  офис 101, Руски Технически Център, тел.: +359 64 680547


 20. ТМТ - Електрик ООД

  Търговия с ел. материали и осветителни тела.


 21. Билчев електрик ЕООД

  Цялостно изграждане на ел. инсталации и съоръжения на битови, търговски и промишлени обекти, пожароизвестителни системи, СОТ, електронни системи за охрана на стоки.


 22. Шнайдер Електрик България ЕООД

  Световен лидер в електроразоределението и индустриалната автоматизация с марки: Merlin Gecin, Modicon, Square D, Telemecaniqu. Апаратури високо, средно и ниско напрежение; индустриален контрол и автоматизация.


 23. Глобал електрик 2003 ЕООД

  Фирма Глобал електрик 2003 ЕООД предлага: - Предпазители - Токови защити - Стълбищен автомат - Измервателни уреди - Моторни защити на електродвигатели - Термични защити за контактор - АC контактори - Катодни отводнители -...


 24. Петър Електрик ЕТ

  Изграждане на ел. инсталации в промишлени, обществени и битови обекти. Производство и монтаж на ел. табла. Монтаж на хладилни, климатични и вентилационни инсталации. Aбонаментно обслужване на промишлени съоражения и машини.


 25. Бонев - електрик ЕТ

  Сервиз на домакинска техника.


 26. Шнайдер Електрик България ЕООД Варна

  Световен лидер в електроразоределението и индустриалната автоматизация с марки: Merlin Gecin, Modicon, Square D, Telemecaniqu. Апаратури високо, средно и ниско напрежение; индустриален контрол и автоматизация.


 27. Леве Електрик Аплаянсиз АД

  LD Electronics - Климатични ситеми произведени в България.Създадената през 2004 г. „Леве Електрик Аплайансиз” АД е съвместно българо-китайско сдружение между българския консорциум ДАЕСЕФ и китайския гигант Лифан.Основен предмет на...


 28. Електрик - Светлина - Т. Караджов ЕТ

  Магазин за битова електроника и електротехника, електронни елементи, железарски стоки.


 29. Иван Джунлиев - Електрик - М. Джунлиев ЕТ

  Магазин за перилни, миещи и санитарни препарати.


Всички търсенияРезултати: 1 - 30 от 98 [«] 1 2 3 4 [»]   .