За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене - деко оод аково

Препоръчани:

 1. Аргира ООД

  Вече 14 години Фирма Аргира ООД е лидер в търговията и вноса на крепежни елементи и изделия на българския пазар. Фирмата е създадена през 2001г. и разполага със складове, офиси и магазини в София, Стара Загора и Бургас. Фирмата...


Всички търсенияРезултати: 1 - 30 от 34 [«] 1 2 [»]   . 1. Арт Деко ЕТ

  Производство на камини с открит огън и затворени чугунени камери аксесоари за камини, фонтани, бар-плотове, маси.


 2. Деко дизайн

  Производство на кристални огледала, кристални стъклени плотове, закалени стъкла, врати и витрини, светлоотразителни и бронирани стъкла.


 3. Деко

  За лаборатории и производство - консумативи и оборудване.


 4. Деко - Арт

  Производство на керамика и порцелан.


 5. 'Арт Деко'

  Нашата фирма представя на пазара над 400 вида рамки, изработени от висококачествена пластмаса на много ниски цени. Качеството и дизайна на рамките са на много високо ниво, а разнообразието на модели е огромно. Поръчките се изпълняват експресно, за редовните клиенти- с отстъпка в цената!Изработваме по поръчка ръчно рисувани огледала и витражни врати за интериорно обзавеждане.


 6. Деко Стил А

  Интериорно обзавеждане.


 7. Деко ЕТ - Бургас

  Облекло - производство и търговия.


 8. "Деко"ООД

  Производство, доставка и монтаж на мебели за офиси, хотели и др.учреждения: мебели за дома-кухненско обзавеждане, спални, детски, дневни, антрета.Фирмата предлага високо качество и навременна доставка.


 9. Ин Деко

  адрес: 1164 София, ул. Елин Пелин No.13 , тел.: +359 2 8663778, факс: +359 2 8657463


 10. "Деко Стройинвест" АД

  Фирмата проектира, произвежда и монтира сглобяеми къщи по каталог и пожелание на клиента по немска технология. Изпозват се материали на Кнауф, Кроношпан, Урса.Отлични топло- и звукоизолации.


 11. Деко Стил А ЕООД

  Основната дейност на дружеството е внос на интериорен текстил за завеси и тапицерия на мебели, корнизни шини и други от водещи фирми - производители в бранша.Изработваме всички видове тънки и плътни завеси, римски щори, японска...


 12. Си Деко Свещи

  Производство на декоративни свещи.


 13. Арт Деко

  адрес: 1000 София, ул. Граф Игнатиев No.44А ет.4, тел.: +359 2 9816303, факс: +359 2 9891850


 14. АР ДЕКО ООД

  Производство и монтаж на мебели /кухни, детски стаи, гардероби, офиси, дневни/ от ПДЧ, МДФ и масив.Производство и монтаж на интериорни, блиндирани и гаражни врати.Системи за стъкло.


 15. Рипер Деко 21

  Производство на тапети от стъклени фибри.


 16. Деко трейдинг ООД

  Внос и търговия на едро с меки подови настилки от Белгия - мокети, килими, пътеки, балатуми, изкуствени треви, изтривалкии др.


 17. Деко ЕT - София

  Реактиви и консумативи за електрониката и медицината.


 18. Микаде ЕТ - Деко Видев

  Фурна за тестени закуски.


 19. Деко Тех

  Вътрешен дизайн. Производство на мебели.


 20. Кафе-аперитив Деко (Недялко Балджийски ЕТ)

  Кафене.


 21. Рипер Деко 21 ЕООД

  Търговия със Стъклено платно за боядисване /www.rd21.eu/. Широка гама от 55 вида релефни покрития. Практични и декоративни, лесни за монтиранеи поддържане, тези тъкани от 100% стъклен конец поставени върху вътрешните стени и тавании...


 22. Деко Трейдинг

  Внос и търговията на едро с меки подови настилки от Белгия.


 23. Ар Деко

  Производство на всички видове врати и мебели.


 24. Деко Системс

  Комплексно обзавеждане. Функционални решения.


 25. "АРТ ДЕКО" ЕТ

  ЕТ "АРТ ДЕКО" проектира, изгражда и монтира: - камини с открит огън и чугунени камери - барбекюта и фурни - изделия от мрамор и гранит - аксесоари за камини - чешми - корнизи


 26. Садие Ганиева-Деко ЕТ

  Магазин за търговия с храни и нехранителни стоки.


 27. Анима

  Фирма АНИМА е създадена през 1996 г, в град Стара Загора. Първоначалната ни дейност е дистрибуция на Жити АД - гр. Русе и Оргахим АД - гр. Русе. Постепенно обогатяваме дейността си, като предлагаме продуктите и на други водещи фирми...


 28. Магазин Сините камъни

  Подарете уют и топлина на Вашия дом с висококачествените персийски килими на ДЕКО ТЕКС - Сливен.Фирма ВАЛЕРИЯ - 3 ООД е дистрибутор и официален представител, а в магазините им Сините камъни може да откриете още пътеки и пана, като са запазени всички права за оригиналност.


 29. Нова Композит ХОТЕЛ СЕРВИЗ

  Фирма НОВА КОМПОЗИТ ХОТЕЛ СЕРВИЗ ЕООД разполага с офиси и площи за отдаване под наем. Имат магазин за спално и постелно бельо. Официален дистрибутор са за Варна на цялата продукция на ДЕКО ТЕКС - Сливен. Представители са на НОВА КОМПОЗИТ АД, които са единствен производител на плюш в България. Предлагат дамаски, одеала и др.


Всички търсенияРезултати: 1 - 30 от 34 [«] 1 2 [»]   .